| |
| Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 21, 2007 5:50 pm Titlul subiectului: Ground Zero? |
|
|
| Salut,ma uitam si eu pe la astia de la ground zero si am vazut ca au preturi bunicele pentru ce puteri sunt specificate la difuzoare. stie cineva in ce tara sunt facute? ati auzit de ei? am vazut ca au si preturi astronomice dar au si acceptabile. ce parere aveti despre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/ ??? merci frumos! |
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 21, 2007 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt facute in Germania, din cate stiu eu.
Dif-urile astea sunt bune, dar trebuie sa ai cu ce sa dai in ele ca sa sune ca lumea  _________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Feb 21, 2007 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu toate produsele GZ sunt "made in Germany". Doar cateva din gamele superioare.
Totul se face in Asia in zilele noastre si trebuie sa ne obisnuim cu asta. Bune sau mai putin bune, astea sunt.
Toate sculele care inca se mai fac prin Europa au preturi pe masura. |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 2:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da,ai dreptate Mihai. Adevarul e,ca eu de fapt vroiam sa intreb din ce tara provine firma 'mama' ca ma gandeam ca le fac in Asia. Si Pioneer care le am pe spate tot 'made in China' sunt. Eram curios doar ce origine au. Deci sunt bune,nu sunt niste no name-uri,gen Domotec,sa cedeze imediat,doar sub puterea player-ului! Le trebuie amflificare,nu? Dar fara,o sa se auda macar acceptabil? |
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 9:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Firma mama e din Germania, dupa cum am zis si in primul post
Firma nu este no-name, e una din firmele de top
Fara amplificare nu cred c-o sa se auda cine stie ce, din pacate  _________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ok. Merci,Nix. O sa imi iau la un moment dat si o statie,deci as vrea sa imi iau inca de pe acum unele puternice ca sa nu le mai schimb. Ce zici,e cea mai buna alegere la banii astia? Adica pana in 4mil ma intereseaza! Sa aiba si putere(wati rms),sa se auda si bine si sa se incadreze in suma aia. Ai vreo idee mai buna? Apreciez ajutorul! |
|
| Sus |
|
 |
NIX Pasionat

|
Trimis: Joi Feb 22, 2007 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai la banii aia cred ca au cei mai multi watti
Daca mai pui cam 1 mil cred ca ai putea sa te uiti si la niste sisteme DLS sau Focal.
Oricum asteptam si sfatul celor mai in masura sa-l dea
PS: GZ e recunoscuta pentru SPL, mai ales (in principiu basul e ceva mai energic decat la Hertz, DLS sau Focal - asta fiind o opinie pur personala) _________________ Please my ears... |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aha,pai daca e asa,e bine. eu asta si vreau,un bass mai pronuntat si sa se auda cat mai tare. ok,merci |
|
| Sus |
|
 |
|