Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

hai ca asa ceva nu s-a mai vazut (auzit)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

250W nu or avea dar 100 au sigur...
Are dreptate asus legat de fetele de usi, e pacat de ele daca nu ti-ar fi placut.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 10:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intr-un final m-am decis:
boxe fatza: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_16MK2/
boxe spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZRF_6900P/
o sa insonorizez si usile, iar tweeterele cred ca o sa le pun cam asa: http://www.freewebs.com/stealthbox/suporttweetere.htm
acuma, presupun ca o statie nu ar strica Very Happy
m-am gandit tot la GZ: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_4.120MK2/
sau daca aveti ceva in minte, tot prin banii astia, dar poate ceva cam la 4 x 100 W rms... Embarassed macar...

niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau ar fi mai bine sa amplific individual fatza si spatele? as iesi mai ieftin? nu... dar oricum as iesi mai castigat cu 2 din astea: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.150MK2/
as avea 4 x 100W rms... si daca ar fi sa iau un singur amp cu puterea asta... ar fi mai scump... deci ies si mai ieftin Very Happy
da acuma trebe si condensator... pot sa leg 2 statii la un condensator?

niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si as putea sa le alimentez cu aceleasi cabluri? sau trebuie cabluri separate de la baterie pt fiecare? mi-e ca o sa ma impiedic prin masina de fire Laughing
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu trebuiesc cabluri separate de la baterie ...
iti trebuie un cablu de 35 , o borna +, o siguranta si un distribuior pe care il montezi in portbagaj, din care vor pleca firele pentru fiecare amplif .
distribuitorul e asta
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Alimentare/Dietz/Bloc_Distribuitor_S1-2(_23425)/
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 11:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm.. pai eu ma gandeam sa nu bag ambele statii in portbagaj k pe urma trebuie sa trag cabluri la boxele din usi tocmai din portbagaj. ma gandeam sa fie o statie prin masina pe sub vreun scaun, si de acolo sa plece restul de cabluri pt alimentarea statiei din portbagaj...
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pacat...ai fi putut sa le aranjezi frumos Very Happy cu plexicglass si cateva neoane Wink
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eeee... parca fara sub nu se merita sa le aranjez asa... plus ca nu am bani Very Happy mai bine bag banii astia intr-un player mai bun sau in insonorizare...
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu pricep de ce iti pui boxe pe spate...eu le-am dat jos si erau dls1070(nu cred ca exista coaxiale mai bune) imi sunt suficiente cele din fata .
crede-ma am incercat tot felul de variante cu difuzoare pe spate si niciuna nu a fost ok. parerea mea e sa-ti iei un sub in locul lor.
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing de ce crezi ca vreau boxe pe spate? pana acum am avut subwoofer si a inceput sa imi zdranane tabla pe masina. imi scartzaie incheieturile... plus ca nu mai am loc in portbagaj.
m-am saturat de atata bass si atat de putine inalte. vreau un sunet mai echilibrat si mai imprastiat, sa vina din mai multe directii. plus ca in masina aia nu stau mereu in fatza si vreau sa aud si eu din spate ceva misto Laughing

niq
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gata, dupa multe cercetari am reusit sa ma decid si sa fac rost si de bani Very Happy
pentru fatza : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_165T/
iar pe spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_20T/
spuneti-mi daca merita configuratia mea sau daca voi ati recomanda altceva. multumesc.

Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic ca e ok. Wink
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 2:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum am primit si boxele, sunt super (la design, ca maine de-abia le montez) dar oricum dupa cum arata, n-au cum sa se auda prost Very Happy
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa le stapanesti sanatos si sa le folosesti cu placere! Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum