Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

hard disk pt hu
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
MAXRO
Pasionat

Data înscrierii: 20/Apr/2007
Locație: brasov

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu eu am scris" Am mai vazut la alea pe emag ca unele au alimentare separata, nu prin USB... Se pot punele ambele modele?"g a scris dar mi-a dat si mie de gandit ce a scris pidigi cu Power USB,am mai intrebat pe la magazinele de calculatoare dar fiecare isi da cu parerea nimeni nu stie sigur daca merge!
intrebarea e atunci memoriile(stik cred ca se numesc) cum se alimenteaza? lor nu le trebuie curent? oricum de 250 gb nu merge,cate 255 track-uri in 255 foldere asta inseamna 40-60 gb daca ai si mixaje(mai lungi),atat poate clarionu
Poate pana la urma ne lumineaza si pe noi cineva!
Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hei people!!!
S-a inventat acu cativa ani o cutiutza mica alba, ii zice iPod cred!
Cica ar avea pana la 80Gb spatiu de stocare, stie mp3, AAC, filme chiar... si mai are si baterie sau se poate incarca la masina... si cu un adaptor se poate lega la majoritatea playerelor chiar la cele fara AUX-IN!
Si rezista si la socuri, poate fi folosit si in afara masinii destul de usor!
Uite, am gasit o poza:

Mare smecherie, nu Smile?

HDD-uri externe nu merg pe masina din mai multe motive:
    playerele nu stiu sa citeasca asa multe fisiere
    consumul este mai mare decat poate da un port USB de pe player
    unele necesita chiar alimentare separata, pe langa portul USB
    socurile l-ar pune in pericol
    ar fi dificil de instalat in masina si/sau inestetic
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da Mihai ai dreptate ....dar la pret Question un iPod 80g este de 4-5 ori mai scump decat un hdd extern. pe noi ne intereseaza dca se poate conecta un hdd extern si in ce conditii Rolling Eyes

Ultima modificare efectuată de către _vrx_ la Joi Apr 26, 2007 3:54 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
MAXRO
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 11:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da dar cutiuta, ipod-ul costa 10 mil (de 20 gb) iar hdd-ul 2,6mil de 60gb si inestetic nu e ca oricum locul lui nu e la vedere e in torpedou(ascuns de privirille hotilor) dar daca nu merge ne conformam,asta e! Very Happy
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iPod 20 Gb 10 mil?! f mult. SH la 5 mil iti iei de 40, tot cu accesorii Wink . la 200 euro iti iei cel de 60, poate si cel de 80
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum ar fi e mult, nu se merita, cand poti pune un HDD in torpedou...
Ok, nu se poate pune unul mare, dar unul micut pentru laptop, cu consum mai mic, oare se poate pune?

Oferim recompensa pentru orice informatie ajutatoare Wink

MAXRO
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SH deja e alta discutie! sunt si alte porcarii (mp3 de unica folosinta) mai ieftine dar eu zic ca nu merita,plus ca trebuie sa-l iei cu tine de fiecare data cand iesi din masina!
Sus
Turcuman Robert
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum pui acel HDD in torpedou la fel poti pune si iPod-ul. am gasit pe damfis.ro cateva HDD-uri WD de 2,5'' 60 GB pe la 280 ron. se leaga direct la USB
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum