| |
| Autor |
Mesaj |
MAXRO Pasionat
Data înscrierii: 20/Apr/2007 Mesaje: 56 Locație: brasov
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
nu eu am scris" Am mai vazut la alea pe emag ca unele au alimentare separata, nu prin USB... Se pot punele ambele modele?"g a scris dar mi-a dat si mie de gandit ce a scris pidigi cu Power USB,am mai intrebat pe la magazinele de calculatoare dar fiecare isi da cu parerea nimeni nu stie sigur daca merge!
intrebarea e atunci memoriile(stik cred ca se numesc) cum se alimenteaza? lor nu le trebuie curent? oricum de 250 gb nu merge,cate 255 track-uri in 255 foldere asta inseamna 40-60 gb daca ai si mixaje(mai lungi),atat poate clarionu
Poate pana la urma ne lumineaza si pe noi cineva!
 |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Hei people!!!
S-a inventat acu cativa ani o cutiutza mica alba, ii zice iPod cred!
Cica ar avea pana la 80Gb spatiu de stocare, stie mp3, AAC, filme chiar... si mai are si baterie sau se poate incarca la masina... si cu un adaptor se poate lega la majoritatea playerelor chiar la cele fara AUX-IN!
Si rezista si la socuri, poate fi folosit si in afara masinii destul de usor!
Uite, am gasit o poza:
Mare smecherie, nu ?
HDD-uri externe nu merg pe masina din mai multe motive:
playerele nu stiu sa citeasca asa multe fisiere
consumul este mai mare decat poate da un port USB de pe player
unele necesita chiar alimentare separata, pe langa portul USB
socurile l-ar pune in pericol
ar fi dificil de instalat in masina si/sau inestetic
|
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Da Mihai ai dreptate ....dar la pret un iPod 80g este de 4-5 ori mai scump decat un hdd extern. pe noi ne intereseaza dca se poate conecta un hdd extern si in ce conditii 
Ultima modificare efectuată de către _vrx_ la Joi Apr 26, 2007 3:54 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
MAXRO Pasionat
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
da dar cutiuta, ipod-ul costa 10 mil (de 20 gb) iar hdd-ul 2,6mil de 60gb si inestetic nu e ca oricum locul lui nu e la vedere e in torpedou(ascuns de privirille hotilor) dar daca nu merge ne conformam,asta e!  |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
iPod 20 Gb 10 mil?! f mult. SH la 5 mil iti iei de 40, tot cu accesorii . la 200 euro iti iei cel de 60, poate si cel de 80 |
|
| Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricum ar fi e mult, nu se merita, cand poti pune un HDD in torpedou...
Ok, nu se poate pune unul mare, dar unul micut pentru laptop, cu consum mai mic, oare se poate pune?
Oferim recompensa pentru orice informatie ajutatoare  _________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
| Sus |
|
 |
MAXRO Pasionat
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| SH deja e alta discutie! sunt si alte porcarii (mp3 de unica folosinta) mai ieftine dar eu zic ca nu merita,plus ca trebuie sa-l iei cu tine de fiecare data cand iesi din masina! |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cum pui acel HDD in torpedou la fel poti pune si iPod-ul. am gasit pe damfis.ro cateva HDD-uri WD de 2,5'' 60 GB pe la 280 ron. se leaga direct la USB |
|
| Sus |
|
 |
|