Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

hard disk pt hu
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
MAXRO
Pasionat

Data înscrierii: 20/Apr/2007
Locație: brasov

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2007 11:54 pm    Titlul subiectului: hard disk pt hu Răspunde cu citat (quote)

Se poate pune la un MP3 player auto cu USB un hard disk extern de calculator?sau exista vre-un hard special pt MP3 player auto?
Am vazut un BLAUPUNKT pe un site de afara dotat cu hard!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MAXRO
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 1:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.bluespot.co.uk/mp3.asp

Ultima modificare efectuată de către MAXRO la Mie Apr 25, 2007 2:04 am, modificat de 1 dată în total
Sus
MAXRO
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 1:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.bluespot.co.uk/stock/queens.asp
Sus
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 9:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uitate in manualu hu-lui sa vezi ce zice .....yo am un jvc kd-g722 si scrie in manual ca suporta maxim 4GB(deci o memorie de 4 gb.....HDD nu merge)
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 9:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

teoretic ar trb sa mearga dar depinde cat e limitarea
Sus
MAXRO
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe mine m-ar interesa in special http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ778RUSB/
scrie cate melodii suporta,dar nu scrie daca merge cu hard,cel putin eu nu am vazut!
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai grija ca nu recunoaste decat FAT 16 SI FAT 32...nu NTFS Exclamation Exclamation
Sus
MAXRO
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 1:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vorbit cu cineva din domeniu calculatoarelor si mi-a zis ca un hard extern normal de 40 -60 gb care ar costa in jur de 250 ron nu este rezistent la socuri respectiv la drumurile din romania iar un hard rezistent la socuri ar fii cam 1000 ron(alti bani,alta distractie),oricum ideea mi se pare extraordinara,sa ai 40-60 gb de muzica in masina,sa asculti muzica dupa nervii care ii ai in momentul respectiv,eu tin CD mp3 in borseta speciala pt cd si tot se zgarie.
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy iti trebuie un hdd de laptop+un rack extern deoarece alimenarea se face prin usb ,pt un hdd normal iti trebuie alimentare separata si e un pic mai complicat Rolling Eyes
hdd pt laptop sunt mai rezistente la socuri dar sunt mai scumpe .eu am dat 1.5 mil pe rack si 3 mil pe un hdd de 60g
Sus
MAXRO
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 25, 2007 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca e complicat cu hdd +rack,eu ma gandeam la asta http://www.emag.ro/hdd_extern/hdd-extern-western-digital-passport-ii-60gb-5400rpm--pWDXMS600TE,care are direct usb si nu mai trebuie rack,dar partea proasta e ca nu sunt rezistene la socuri(asa mi sa zis) nici acesta nici cel de leptop,sunt unele speciale(cu zona tampon mai mare) care rezista la socuri dar costa 10 mil,cu toate acestea eu cred ca ma risc si iau unul normal(nerezistent la socuri),cum e cel din url
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

F bun pretul Very Happy acum doi ani cand l-am cumparat eu era cel putin dublu. daca vrei putem face o proba cu hdd-ul meu...k sa nu dai banii degeaba.
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 9:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai e foarte interesant subiectul. Vreau si eu mai multe detalii.
vrx tu ai HDD pus pe HU? Zilele astea imi iau un Clarion cu USB si as fi si eu interesat daca merge pus un HDD... Am mai vazut la alea pe emag ca unele au alimentare separata, nu prin USB... Se pot punele ambele modele?
Vedeti ca e unul de 250Gb la pret bun Laughing

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 10:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am pus asa ceva pe masina ci vreau sa pun pe un clarion 778 (cand o sa-l cumpar) ,dar cred ca nu o sa-l vada la adevarata capacitate...inca ma mai documentez .
Sus
pidigi
Pasionat

Data înscrierii: 16/Ian/2007
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca se poate pune hdd exterior,pt ca Clarionu nu cred ca are Power USB.Si hardurile portabile nu merg numai pe P USB.
Dar nu sunt sigur...

Ultima modificare efectuată de către pidigi la Joi Apr 26, 2007 10:08 am, modificat de 1 dată în total
Sus
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 26, 2007 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MAXRO a scris:
Am mai vazut la alea pe emag ca unele au alimentare separata, nu prin USB... Se pot punele ambele modele?

pai asta am spus si mai devreme ...hdd normale (pt desktop) au alimentarea separata datorita consumului mai mare decat hdd laptop...si e mai complicata (improvizatii de care ma feresc) alimentarea acestora.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum