Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

helix db 62.1 se aud "flat"
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Noi 03, 2008 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

strumfuadi a scris:
io cred ca maimutele alea de la opel s'au gandit: "ahaaa, ai vrut altceva decat stoc, ia aici prajeala".

S-or fi gandit ca sunt "amplificatoare" si au zis ca s-au scos cand le-au vazut Smile

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Lun Noi 03, 2008 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu ai dat prea tare cu putere in ele sunt sanse f mari sa nu se fi intamplat nimic cu tw.In definitiv si ele tin 5-10w (pana la dublu pe scurta durata) fara nici un filtru! .
Daca ai simtit ca haraie si ai dat mai incet nu au nimic.Eu pun muzica pe tw noi cu putere controlata(sau pana se simte putin ca vibreaza calota) fara filtru pt a le roda cand sunt noi.Se lasa in cateva zile suficient cat sa nu mai mai chinui cu pink noise si scandal prin casa dupa ce le montez filtrele(sau in incinta)
Toata chestia e sa ai ureche Wink
Cred ca daca te uiti pe brosura ai putea sa-ti legi si tu filtrele.Nici instalarea lor nu este prea complicat,dar daca chiar nu crezi ca esti capabil,apeleaza la cineva.Nu trebuie sa mai platesti iar o gramada de bani sa le faci dublu la pret
Sus
iooo

Data înscrierii: 30/Ian/2008

MesajTrimis: Mie Noi 05, 2008 11:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si povestea a ajuns, sper, la sfarsit: am montat si filtrele pana la urma in portiera (sper sa nu ajunga apa la ele).
rezultatul este ok, se aud foarte bine si sunt multumit, mai ales ca am mai invatat cate ceva si despre electronica si am vazut cum se desfac fetele la portiere Cool
off-topic: am mai realizat ca motorul diesel, prin rezonanta sa (dar si datorita faptului ca astra classic e deficitara la acoperirea zgomotelor venite de la motor ) imi acopera bassul cam in proportie de 30 %
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum