|
|
|
Autor |
Mesaj |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Noi 03, 2008 7:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
strumfuadi a scris: | io cred ca maimutele alea de la opel s'au gandit: "ahaaa, ai vrut altceva decat stoc, ia aici prajeala". |
S-or fi gandit ca sunt "amplificatoare" si au zis ca s-au scos cand le-au vazut  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Lun Noi 03, 2008 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ai dat prea tare cu putere in ele sunt sanse f mari sa nu se fi intamplat nimic cu tw.In definitiv si ele tin 5-10w (pana la dublu pe scurta durata) fara nici un filtru! .
Daca ai simtit ca haraie si ai dat mai incet nu au nimic.Eu pun muzica pe tw noi cu putere controlata(sau pana se simte putin ca vibreaza calota) fara filtru pt a le roda cand sunt noi.Se lasa in cateva zile suficient cat sa nu mai mai chinui cu pink noise si scandal prin casa dupa ce le montez filtrele(sau in incinta)
Toata chestia e sa ai ureche
Cred ca daca te uiti pe brosura ai putea sa-ti legi si tu filtrele.Nici instalarea lor nu este prea complicat,dar daca chiar nu crezi ca esti capabil,apeleaza la cineva.Nu trebuie sa mai platesti iar o gramada de bani sa le faci dublu la pret |
|
Sus |
|
 |
iooo
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Noi 05, 2008 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
si povestea a ajuns, sper, la sfarsit: am montat si filtrele pana la urma in portiera (sper sa nu ajunga apa la ele).
rezultatul este ok, se aud foarte bine si sunt multumit, mai ales ca am mai invatat cate ceva si despre electronica si am vazut cum se desfac fetele la portiere
off-topic: am mai realizat ca motorul diesel, prin rezonanta sa (dar si datorita faptului ca astra classic e deficitara la acoperirea zgomotelor venite de la motor ) imi acopera bassul cam in proportie de 30 % |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|