|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ertypolys
Data înscrierii: 10/Mar/2008 Mesaje: 9 Locație: arad
|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu va speriati aceleasi sintome le-a avut si Clarionu meu, insa eu am descoperit ca boxele originale ale masinii functionau sub 4 ohmi , intrebarea e oare din aceasta cauza?? sau o pra eroare de soft??? |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai deci ne speriem sau nu
cum sunt difuzoarele alea care functioneaza sub 4o?
se pare ca in ultimul timp produsele ies pe piata fara prea multe teste,verificari,ca oricum apar modele mereu,asa ca e la noroc.MAjoritatea sunt ieftine si daca nu-i verifica nimeni,pt acele cateva bucati intoarse prefera sa faca de kko.Sunt produse ieftine de masa,multe din ele f ieftine si de unica folosinta.Mancatorii de orez fac atat cat le impune firma,nu muncesc voluntar
Orice aparat se mai blocheaza daca se apasa pe 3 taste deodata ,sau pe nimerite,se tine mai mult,contacte imperfecte si alte lucruri marunte care mai apar.Dar sunt si anumite blocaje care apar constant,la efectuarea unor comenzi elementare.Asta se considera DEFECTIUNE si trebuie rez la garantie ,dc nu altul.Acel aparat este stricaciune _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|