| |
| Autor |
Mesaj |
eXelero
Data înscrierii: 28/Aug/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 9:39 am Titlul subiectului: Help! - Alpine CDE-9881R - "ERROR" |
|
|
salutare,
mi-am cumparat acum 4 luni un CD/MP3-Player Alpine CDE-9881R. mi-a placut cel mai mult, atat dpv. al feedback-urilor pozitive, al functionalitatilor si nu in ultimul rand datorita faptului ca are butoanele iluminate cu portocaliu, ceea ce merge bine cu tapiteria interioara, tot portocalie.
in sfarsit, am o problema. cam de 2 saptamani, ascultand diverse CD-uri cu MP3-uri prajite de mine, la un moment dat (aleator), player-ul nu mai citeste CD-ul, 5 secunde mai tarziu afiseaza "ERROR".
am citit cartea tehnica si mi se recomanda sa apas, in asemenea situatii, butonul "RESET", dupa care player-ul va fi din nou operational. eh, la mine nu se intampla asa. degeaba apas "RESET", nu se intampla nimic. nici macar nu mai pot sa scot CD-ul!!! la momentul actual am un CD blocat in player de 3 zile.
ce pot face in acest caz? aveti idei? vi s-a mai intamplat si voua?
am incercat sa schimb marca blank-urilor (de la BenQ la Memorex, Verbatim) si nimic, am incercat sa le prajesc la viteze mai mici (de la 40x -> 32x -> 16x -> 4x) si tot nimic. eroarea aparea dupa aprox. 30-40 min. de play...si isi revenea din aceasta eroare dupa 1-2 zile de nefolosire a player-ului (doar in mod radio).
multumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare efectuată de către eXelero la Joi Aug 30, 2007 11:57 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inseamna ca ai o problema cu unul din integratele modulului de la cd-player ... |
|
| Sus |
|
 |
eXelero
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pentru info.
se poate repara asa ceva? aprox. cat m-ar costa pentru cazul in care, din oare-s-care motive, nu as fi acoperit de garantie? |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai de ce nu ai fi acoperit de garantie? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
reprezentanta alpine este "unfriendly" ba chiar mai rau am putea spune...sper sa nu ai probleme, eventual du-te cu un cd original blocat {ca eu cred ca se blocheaza si astea}. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
eXelero
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | Pai de ce nu ai fi acoperit de garantie? |
pentru ca nu stiu unde am pus rahatul ala de factura si documentul de garantie... :/  |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eh, asta e chiar nasol ...
Daca e sa fie de schimbat vreun integrat ce nu functioneaza in parametrii normali si trebuie schimbat, cred ca te costa cel putin 100-150 Lei ...
Pentru o panglica de Kenwood cu fata motorizata am scos cam 170 Lei ... |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 5:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | Eh, asta e chiar nasol ...
Daca e sa fie de schimbat vreun integrat ce nu functioneaza in parametrii normali si trebuie schimbat, cred ca te costa cel putin 100-150 Lei ...
Pentru o panglica de Kenwood cu fata motorizata am scos cam 170 Lei ... |
scump pe e-bay era mai ieftin... _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ce? Panglica? |
|
| Sus |
|
 |
eXelero
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
a fost foarte de treaba dl. de la service-ul Alpine, insa mi-a putut oferi deocamdata doar o solutie temporara...care a tinut aprox. 2 ore, dupa care am revenit la mesajul "ERROR" din care nu-l mai pot scoate nici acum...
...alta veste nasoala, pentru posesorii Alpine, este ca - din cate a marturisit dl. de la service-ul Alpine - aceasta eroare nu a aparut doar la mine, este o simptoma destul de raspandita la modelele mai noi Alpine...
...si uite asa am investit 600+ RON intr-un CD/MP3-Player...bun? |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
un alpine old skool fara probleme nu te intereseaza? are procesor digital de sunet {bass engine pro}. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 10:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut, vezi cum il ai prin bord daca e destul de ventilat, posibil sa se incalzeasca. Verifica si polaritatea la difuzoare. Totusi e Alpine |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am un p 40 mp in dacie si e totusi ventilat
dar dupa ce il tii o ora nu mai tii mana pe radiator |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Si daca e Alpine nu poate sa aiba probleme?
Au fost si sunt cazuri cand unele modele mai noi ale unor marci consacrate au probleme ...
Poate fi o eroare de chip ... supraincalzire (un pic mai greu de crezut) ...
Am vazut si Pioneer cu probleme, model destul de bun ... De asemenea si Clarion ...
Deci mai sunt cateva modele de la middle-entry care nu sunt facute perfect ... A mai fost lasat (neintentionat, desigur) si loc pentru erori ... |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
alpine de la 9855 incoace au avut o serie de probleme de soft, culmea, in rest aparatele sunt destul de fiabile, in schimb o mai iau ele razna din cand in cand . _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
|