Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Help! Doresc si eu cateva pareri...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
B81AXE

Data înscrierii: 18/Mar/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 9:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI nu trebuie sa fi suparat, nu mi-am spus neaparat punctu de vedere si nu m-am suit in capul nimanui, eu ti-am spus doar ce mi-au spus si cei de la Be-Loud luand si eu sfaturile lor in considerare ca doar nu lucreaza la aprozar, acum nu stiu, daca te-am deranjat cu ceva sincer imi pare rau si imi cer scuze, hai sa nu mai fim suparati sunt doar niste pareri si idei,oricum iti multumesc pt sfaturi!
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu trebuie sa-ti ceri scuze ca nu ai nici o treaba cu mine,nu m-ai jicnit,nu te-am jicnit,dar un singur lucru mi s-a parut cel putin dubios
incerci sa aflii ce ai putea imbunatatii,parerile nostre despre achizitia facuta,dar cand aflii ca e ceva in neregula sau iti sunt criticate unele din jucarii,o bagi la inaitare cu strambe
poate ca era mai bine sa pui intrebarile inainte de achizitie,daca stii ca esti mai laudaros de fel,sau nu iei prea bine criticile
Ideea de baza e ca ai investit prea mult in galagie si nu ai inceput cu ce era mai important
Nu stiu ce te-au sfatuit cei de la be-loud,dar nici tu nu ai stiu ce sa-i intrebi probabil,ce vrei sa obtii,trebuie sa te gandesti ca trebuie sa-si vanda si ei marfa,daca tu nu iei atitudine,nici ei nu pot sa explice aceleasi lucruri de 10 ori pe zi,mai ales daca vad ca esti pripit sau esti deja decis pe ceva
Din 10 subiecte de pe aici,in cel putin 3-4 o sa vezi ca nu recomanda nimeni boxe ovale pe spate,cel putin nu inainte de HU si fatza
Asa apar mereu discutii ca au auzit la mesteru manole din spatele blocului..dar au ascultat numai cotetze si rup membranele cu manele si distorsiuni si pot sa dea sfaturi acum.Mai ales ca au si in casa supersistem 15,1 logitek de 10 milioane,sistem de referinta

Nu a zis nimeni sa nu-ti impui punctul de vedere,chiar iti recomand,dar numai atunci cand esti sigur de ceva,nu din auzite ,cand stii ceva trebui sa poti sustine ce spui,altfel in loc sa pari interesant,pici de ..,daca ma intelegi

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2008 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles ce vrei sa spui, de fel chiar nu sunt laudaros si chiar nu am vrut sa dau impresia ca ma deranjeaza ca cineva a zis ceva, sincer nu am vrut sa insinuez asa ceva dar daca tie poate ti s-a parut , asta e , poate si tu te-ai aprins cam repede dintr-un motiv banal , oricum sa sti ca am priceput si chiar am observat ca te pricepi la chestiile astea si am bagat la cap cateva sfaturi, hai totusi sa lasam mica noastra "discutie" si sa revenim la subiect .....si inca o data iti multumesc pt sfaturile acordate!
B81AXE

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2008 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI care este diferenta intre cele 2 sisteme pe care mi le-ai dat exemplu mai sus?
B81AXE

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2008 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In sfarsit am montat sistemul Ground Zero 165T, se aude ok , acum as dori sa achiztionez un HU ALPINE CDE-9870R / RM , l-am auzit pe boxele stoc de pe Astra G si am ramas complet impresionat, as dori sa stiu daca este ok sau nu si in primul rand daca are control de SUB cum are actualul Sony GT-310 ON/ OFF + Volum, astept raspunsuri cu privire la acest aspect si va multumesc anticipat!!
malakay088
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: in sound....

MesajTrimis: Mar Apr 15, 2008 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe alpione...e super bune..nu se compara cu sony.....fortza alpine!!..
B81AXE

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

malakay088 a scris:
mergi pe alpione...e super bune..nu se compara cu sony.....fortza alpine!!..

Fiind vorba de acest HU (Alpine 9870) sa sti ca tocmai l-am achizitionat, sunt foarte multumit de prestatia lui, spune-mi te rog ca tot am vazut ca si tu detii un astfel de HU ....dupa volumul 11 , 12 bassul nu se mai aude la fel de puternic in subwoofer ci scade un pic iar cand il dau inapoi la 11, 12 revine la puterea initiala iar de la volumul 22,23 sunetul se schimba si se aude altfel , parca un pic mai fara inalte si mai multe medii,la fel este si la tine ?
Cei care stiu despre ce vorbesc sa imi explice si mie daca este normal sau nu la Alpine, tin sa precizez ca am avut SONY inainte, deci Embarassed

malakay088
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: in sound....

MesajTrimis: Lun Apr 21, 2008 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa volumul 22,23....intrradevar....sunetu..intra pe medii cum sar zice...si inaltele lucreaza(dar mai putin) da senzatia de infundat Laughing .probabil ca daca ai avea amplificare pe boxe nu sar intampla chestia asta...si chestia cu volumul 11,12...sincer nam observato....depinde de statie si ce ai tu pe acolo....subul la mine creste o data cu volumul...orikum la volum 22 e max..boxele se aud clar,tare,inalte,medii tot tacamu...si cu subwooferu...nah...ti se infunda urechile.. Cool daca mai ai8 intrebari..dami un mp
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum