|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
B81AXE
Data înscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 19 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
adi_opel
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 34 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
- ca player renunta la Sony si cauta ceva care-ti place la Clarion sau Pioneer.
- kit de alimentare iti recomand cu caldura Ground Zero GZPK 20 care pentru 20 de lei in plus iti ofera cabluri ceva mai lungi daca nu mai bune. |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
|
| Sus |
|
 |
B81AXE
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc mult, mai astept pareri  |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Mar Mar 18, 2008 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
1.Nu cred ca se merita bani dati pe HU Sony
2.Pe fata cumparati un sistem de la GZ, Focal,Hifonics ... acuma depinde si de ce suma dispui. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
B81AXE
|
Trimis: Mie Mar 19, 2008 1:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Hmmmm, incep sa cred ca un sistem ar fi mai ok decat ce am spus eu....suma de care dispun ar fi maxim 3 mil, si voi opta pt cele la 2 mil 700, montarea....vad eu cum ma descurc! oricum mai astept pareri despre ce am achizitionat pana acum .... |
|
| Sus |
|
 |
B81AXE
|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| As mai dori si eu pareri , va rog frumos! multumesc.... |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
|
Trimis: Mar Apr 01, 2008 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai putea sa ne spui si pe ce masina vrei sa le montezii? _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
|
| Sus |
|
 |
B81AXE
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Le-am montat deja pe un opel astra classic, am specificat mai sus si masina si faptul ca deja le-am montat , doresc doar niste pareri in legatura cu ce am ales, daca a meritat sau nu investitia facuta....doresc ca pe viitor ca din spusele voastre sa schimb unele produse specificate mai sus, orice parere este bine venita, Enzo daca poti sa ma ajuti cu o parere , iti multumesc... _________________ Opel Astra Classic 1.4 , 16v , 90 CP , 2007 |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe viitor primul lucru care ar trebui sa il faci, si de la care se incepe un sistem audio este un HU de calitate, vinde sony ala si alege ceva ce iti place de la Clarion, Pionner,Alpine. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Data viitoare sa incepi cu HU si difurile fata
Tu ai investit prea mult in galagie,si ovale pe sapte,si subwofr,mai aveai sa amplfici spatele si subul si fata direct pe player si te scoteai
Si incearca sa cumperi subw in cutie din alt material,chiar si pal,tuburile sunt prea plapande si se prapadesc in timp,plus ca sunt lucrate ieftin si mai influenteaza sunetul _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
B81AXE
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
In ce sens ma scoteam, adica intr-un fel sau altul ce am pe masina sunt de putere, pentru ca doar subwooferul este conectat in punte, boxele ovale mi s-au parut OK pentru ca au fost recomandate si de cei de la Be-Loud, GZ fiind o firma destul de recunoscuta pentru prestatia lor, nu inteleg de ce le-as shimba, nu au claritate si au doar putere? mie unul mi se par ca se aud destul de bine privind fidelitatea lor, iar in legatura cu BOXE OVALE pe spate, toata lumea mi-a sugerat acelasi lucru "Boxe Ovale pe 3 Cai" oricum, astept raspuns privind acest aspect, inca ceva : daca boxele pe spate sunt conectate pe HU direct si vreau sa mai conectez un sistem pe fata tot GZ,tot pe HU direct, ar fi o problema? sau chestia este doar ca nu se vor auzi la putere maxima? _________________ Opel Astra Classic 1.4 , 16v , 90 CP , 2007 |
|
| Sus |
|
 |
adi_opel
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 34 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
in domeniul audio cam tot ce insemna o auditie de calitate presupune ca sunetul principal sa vina din fata. Tu stai cu fata spre botul masinii nu spre portbagaj si urechile sunt orientate tot usor inspre in fata. La concerte daca ai observat boxele se monteaza in fata scenei nu in fundul stadionului. La fel si la tine in masina scena trebuie sa fie in fata nu in spate. In spate e acceptat doar subwooferul dar cei care concureaza in competitii de SQ il aduc si pe acesta in fata
Predecesorul meu a vrut sa-ti sublinieze ca tu ai investit prea mult in partea din spate neglijand aproape total fata care defapt e cea mai importanta. Spatele e doar pentru pasageri din spate si uneori nici macar pentru ei daca au difuzoarele in spatele urechilor.
Difuzoarele tale nu sunt rele deloc, dar sunt pentru galagie si asta doar datorita pozitionarii lor. |
|
| Sus |
|
 |
B81AXE
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspuns dar totusi spune-mi daca leg si sistemul de boxe dupa fata care va urma sa il iau tot la HU tinand cont ca si cele de pe spate sunt conectate la HU, ar fi vreo problema? optiunea cu statia pe 4 canale nu prea ma incanta, dar totusi as vrea sa stiu daca merge sa am boxele de pe spate si cele de pe fata(sistem) la aceeasi sursa de conectare. _________________ Opel Astra Classic 1.4 , 16v , 90 CP , 2007 |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Joi Apr 03, 2008 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
De functionat functioneaza,dar e prea putina putere pt o auditie mai calumea
La cati bani e un amp pe 4 canale,chiar nu vad unde e pb-ma,ma degraba comoditatea sau lenea
Cat despre ovale..inafara de sunetul care vine din spate,mai exista si problema unghiului de auditie,cat si a reflexiilor.Ce asculti tu nu este unda directa,difuzoarele fac beaming cu cat iesi din axa lor,NU ai cum sa ai medii inalte liniare si corecte din moment ce asculti din dunga,cu inaltele reflectate din geam.PUNCT
Daca nu ma crezi uitte-te si tu la caracteristica frecventa-unghi de masurare la difuzoare calumea,scumpe, si mai vorbim apoi
GZ,marele GZ,tinand cont ca tu ai entry level,ar trebui sa fii mai reticent,sau poate treci de la sony,in cazul asta nu e nimic de mirare
Probabil ca si baietii de la be-loud sunt plictisiti de unele intrebari,si incearca sa scape mai repede.Crede-ma ca cine vrea sa faca treaba,sunt ajutati.DAca vin 50 de insi pe zi cu idei fixe..ti se ia la un moment si cedezi
Asa..si la cat mai multe cai...
Oftopic
asa se intampla cand ii spui omului ca nu a facut ceva bine,iti sare in cap,si apoi zice ca vrea sfaturi,dar trebuie sa fii de acord cu el
deja sunteti prea multi care procedati astfel,incercati sa va impuneti dar nu va puteti sustine puctele de vedere(mi-a spus mie cineva ala nu e punct de vedere) si de acum incolo o sa ma mai abtin de la idei,sunt destui 'destepti' care pot da sfaturi
END _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|