Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

help
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Rooler

Data înscrierii: 26/Sep/2010

MesajTrimis: Dum Sep 26, 2010 10:58 pm    Titlul subiectului: help Răspunde cu citat (quote)

am un bmw 316i o statie de 2000W pe 4 ch am folosit doar 1500W , si un condesator de 1.0F .. cabluri groase .. deci cand dau volumu tare imi consuma multa energie nu stiu ce sa mai fac .. va rog ajutati-ma Sad cand dau muzica tare motoru merge in hopuri luminile se slabesc totul merge nasol.. azi iam pus baterie borsh de 80Ah noua noua cat a incaput acolo .. aveti idee din ce cauza ? Sad pls help me
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Dum Sep 26, 2010 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce model e statia? cum ai masurat tu acei 1500w? ai cumva osciloscop in urechi? Twisted Evil
e f probabil sa ai si un defect pe partea de incarcare a bateriei (alternator-punte redresoare - releu de incarcare)
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Sep 26, 2010 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prima data, du-te si verifica alternatorul apoi daca totul e in regula cumpara sau daca poti, sa probezi un condensator de cel putin 1.5 farad si vezi ce se intampla. Eu cred ca e de la condensator, e prea mic.
Sus
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din conectica ..bornele baterie, bornele de la alternator, un consum mai mare face sa ai pierderi de contact.. Idea

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 11:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am o statie scrie 2000W pe ea .. normal ca nu sunt reali dar nu stiu ce sa fac am schimbat baterie am pus borsh de 80Amperi atat imi intra acolo.. din ce cauza face asa? ce trebe sa fac? daca ar fi sai mai pun o a 2 baterie de unde se incarca sau cum... pls help
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2 persoane ti-au spus deja ce sa faci/verifici. De ce nu pui mana sa te conformezi sfaturilor?
Sus
Rooler

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 11:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da dar de la mgm nu am inteles ce trebuie sa fac.. si condesator trebuie sa vad la un prieten ceva .. sa probez.. al meu e mic cred e de 1.0 f..
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cum nu ai inteles ce sa faci? Pune mana si verifica toate contactele de la amplificator si pana la borna de baterie. Ce cabluri de alimentare ai folosit? Ia pune niste poze aici ...
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mgm ti-a zis sa ai grija la contacte imperfecte ca acolo se pierde mult...

pune mana si ferifica/curata toate contactele si vezi ce cum se prezinta situatia

condensatorul ala nu face mare diferenta sau minuni deci nu te mai chinui cu el Wink

ce dim ai la cabluri?

Rooler

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 11:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cablu de curent am luat de la dedeman de 10 Neutral sa nu fie bune cablurile ? deci pe + am pus de 10 din ala litat si pe masa - am pus mai gros si + lam pus la baterie si - pe caroserie .. acum sunt la lucru dar diseara pot face niste poze si sa pun abs totul
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 12:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cam subdimensionat ...
Sus
Rooler

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ii cablu din ala cu lita tare .. posibil sa fie de la cablu sa fie prea gros .. am sa fac probe azi cand es de la lucru si am sa fac si poze
Sus
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 12:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cablu prea gros nu exista...., dar verifica cum au spus colegii de mai sus contactele si pune si un aparat de masura sa vezi cam pana unde scade curentul.
Rooler

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am sa verific diseara tot... am atat timp de cand ma chinui
Sus
Dj Dog

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Lun Sep 27, 2010 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
Cam subdimensionat ...

teoretic daca ar fi subdimensionat traseele de putere ale statiei nu ar trebui sa ii dea rateuri la motor si la faruri
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum