Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

[HELP]Lipirea unui subwoofer Fi Q 12''
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 1:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexneo a scris:
se pare ca Scott de la FI AUDIO ma ajuta si imi va trimite zilele viitoare un recone kit Smile si se va rezolva problema , mai pe scurt e ca si nou din cate am inteles. sincer nu ma pricep la recone kit si nici ce contine acesta.Este gata de plecare reconele din U.S.A Smile
Problema este , cine se poate ocupa de recone , eu cunosc 3 posibilitati (persoane):
1.ssrli (adi)
2.I.M. (Ionut M.)
3.Be-Loud (Echipa tehnica Smile )

Singurele variante in care am mare incredere , MARE INCREDERE.

Din pacate nu ma bag la un recone. Nu imi permite timpul si lipsa de adeziv corespunsator sa ma ocup de problema Sad

Apeleaza la IM cu incredere.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Joi Iul 10, 2008 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alexneo a scris:
se pare ca Scott de la FI AUDIO ma ajuta si imi va trimite zilele viitoare un recone kit Smile si se va rezolva problema , mai pe scurt e ca si nou din cate am inteles. sincer nu ma pricep la recone kit si nici ce contine acesta.Este gata de plecare reconele din U.S.A Smile
Problema este , cine se poate ocupa de recone , eu cunosc 3 posibilitati (persoane):
1.ssrli (adi)
2.I.M. (Ionut M.)

eu iti doresc succes,eu am stat 3 luni in asteptarea a doua fi-q de 12 platite si cica puse la posta spre romania dar care din saptamana in saptamana nu au mai ajuns iar de povestile auzite despre ce si cum nu mai are rost sa zic nimic dar pe mine seriozitatea lui scott ma cam lasa rece.oricum bafta si eu am vrut fi-q dar nu mi s-a aratat dar macar daca tu ti-l repari o sa am si eu odata ocazia sa il ascult nu numai sa vad videoclipuri cu el ca doamne mult mi l-a laudat toata lumea Wink
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu toata placerea providius , daca se rezolva o sa il asculti Very Happy
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 3:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
alexneo a scris:
1.ssrli (adi)
2.I.M. (Ionut M.)

doamne mult mi l-a laudat toata lumea Wink

Tii minte cum era cu RE cam prin 2002-2004 ? Toata lumea manca si respira SE, SX sau XXX....

Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 6:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In recone kit ar trebui sa-ti vina toate:conul cu rila si spiderul atasate si firele leonice,adezivul necesar pt lipirea lor ,calota si distantierele pt centrarea bobinei
Daca nu ai facut niciodata apeleaza la cineva care a mai facut,prima data dureaza mult ,nestiind pasii(sau de teama).In realitate treaba este simpla si nu necesita decat putin calm si indemanare.
Sunt si tutoriale ,ca sa le zic asa pe net,in special cu reconu-irea difurilor pro
Cea mai 'delicata' etapa mi se pare curatarea intrefierului(cateodata e nevoie) si a zonei unde vor veni lipite noile suspensii si poate putin la sfarsit la lipirea capacelui,sunt cate unele ciudate,moi si sensibile,si trebuie sa nu rasufle nici sa nu fie descentrate sau urme de lipici curs
Practic cu un reconekit difuzorul va fi ca nou,ca sa zic asa.Este cea mai recomandata metoda de reparare a oricarui dif,daca se gaeste asa ceva de schimb
Bafta
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iul 11, 2008 6:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

FI trimite chiar si "distantiere" pentru a centra bobina in magnet.
Nu prea cred ca trimite adeziv Sad

Sus
Infamous
Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: Sâm Iul 12, 2008 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
eu iti doresc succes,eu am stat 3 luni in asteptarea a doua fi-q de 12 platite si cica puse la posta spre romania dar care din saptamana in saptamana nu au mai ajuns iar de povestile auzite despre ce si cum nu mai are rost sa zic nimic dar pe mine seriozitatea lui scott ma cam lasa rece.oricum bafta si eu am vrut fi-q dar nu mi s-a aratat dar macar daca tu ti-l repari o sa am si eu odata ocazia sa il ascult nu numai sa vad videoclipuri cu el ca doamne mult mi l-a laudat toata lumea Wink

In aceeasi serie a fost trimis si al meu. Am inteles ca s-au intors inapoi din nu stiu ce cauza, eu l-am primit pana la urma. Imi pare rau ca ti-ai format parerea aia despre ei, chiar sunt baieti de treaba si sculele lor merita toti banii ( na ca i-am laudat si eu ) Laughing
Sus
alexneo
Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Hunedoara Vulcan

MesajTrimis: Mie Aug 13, 2008 5:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providus ... tu trebuia sa primesti 2 pachete si nu tiau ajuns ? ca acuma am vb la telefon cu scott in legatura cu reconele , dar am uitat sa-l intreb prin cine este trimis reconele si difurile tale , si un numar de telefon daca sti ? si mail : I would have assumed it would have arrived a couple of weeks ago. Normally it takes about 3 weeks to get to Romania. The last two shipments we have sent there have not arrived either.
Please let me know if it hasnt arrived as of today and I will send another one out to you via a different shipping agency. Thanks,
Scott
Fi Car Audio

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum