Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

helpppp
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 5:37 pm    Titlul subiectului: helpppp Răspunde cu citat (quote)

se potrivesc http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1326/ in spate la un logan ??....stie kre va..vrun posesor de logan ??
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se potrivesc! dar dc iti iei sistem si nu coaxial? sistemul se pune in fata si coaxialu se pune in spate pe polita sau poate u vrei sa tragi de tweeter sa ajunga in fata ! Laughing se potriveste fara nici o modificare! incape si de 16.5 Wink
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma prea pricep...deci pe spate coaxiale....sigur incap de 16.5 cm ?? adica nu trebuie sa largesc gaura pe spate ??... k nu vreau sa am surprize si apoi sa ma apuc sa tai cu flexu mashina....plz ! astea merg ? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_126/
Sus
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 6:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da incape! dar trebuie sa scoti o dracovenie de plastic! si apoi incape ! Wink
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 6:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

TheDragon a scris:
deci gaura..are 12.5 cm...incape difu de 16.5 cm Shocked nu prea cred... Crying or Very sad deci unica solutie tot de 13 cm ....intra..
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incap de 16,5 cu un inel adaptor! pe care il pui intre tabla simocheta aia de deasupra
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si inel de unde iau ? si kt costa?
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cam 40ron setul
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

il poate confectiona un meserias. cu un fierastrau pendulat....duci dif-ul sa-i ia cotele...asta daca vrei sa mai economisesti bani! Oricum sub mocheta aia nu se uita nimeni! Cauti MDF sau PAL
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

moga_mihai a scris:
TheDragon a scris:
deci gaura..are 12.5 cm...incape difu de 16.5 cm Shocked nu prea cred... Crying or Very sad deci unica solutie tot de 13 cm ....intra..

imi pare rau sa te dezamagesc, dar difuzoarele de 13 cm necesita o decupare de 115-117 mm. daca nu ai adaptorul de plastic original, atunci nici 13 cm nu sunt o solutie. pentru un montaj decent, orice solutie alegi, tot va trebui un soi de adaptor.

PS: difuzoarele de 16,5 cm, necesita de obicei un diametyru de decupare intre 14 si 14,5 cm, iar cele de 13 cm undeva in jur de 11,5 cm.

Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merg de 13..oameni buni....am montat eu 2 JBL la Logan!fara nici o adaptare!!!
un inel adaptor il va pune daca vrea de 16,5.

Oricum omul a vrut sa intrebe daca se potrivesc http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1326/.
Parerea mea...pune un inel adaptor...si ia-ti de 16,5 DLS-urile de care ai pomenit!

Golan_cu_Logan

Data înscrierii: 11/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti sa pui linistit boxe de 16cm , am pus eu pe spate 2 Alpine-uri , au venit la pachet cu 2 inele adaptoare , cu cateva modificari au intrat la fix, si crede-ma ca e diferenta intre difuzoarele pe 13 si cele pe 16 , ai mai mult bass la cele pe 16. Bafta.
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 3:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am mai vazut ceva...dak pui pe fata...fara suportu acela incap direct de 16.5 cm asa e ? dak e le pun pe alea kre le am pe fata le mut in sapte cu suportul acela din plastic original si pe fata pun de 16.5 ... ? asa o fi ?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ursachemihai a scris:
merg de 13..oameni buni....am montat eu 2 JBL la Logan!fara nici o adaptare!!!
un inel adaptor il va pune daca vrea de 16,5.

Oricum omul a vrut sa intrebe daca se potrivesc http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1326/.
Parerea mea...pune un inel adaptor...si ia-ti de 16,5 DLS-urile de care ai pomenit!

of doamne...daca nu cumva s-au modificat loganurile in ultimul an, atunci ma simt nevoit sa te contrazic. repet: ma refer la gaurile in tabla, nu la adaptorul de plastic. modelul cel mai inferior, nu poseda acel adaptor pe spate. sub mocheta nedecupata, sunt doar 2 gauri in tabla, perfecte pentru difuzoare de 16cm. daca in schimb, vorbim de modelele superioare, acestea au in spate adaptor de la gaurile in tabla (pentru difuyzoare de 16) la difuzoare de 13, cele stock. tu probabil, p[rin montaj intelegi scos cele stock si puse JBL-urile. ei bine, eu nu la asta m-am referit, ci la montarea de difuzoare acolo unde stock nu exista, mai exact la modelul ambiance, sau la modelele superioare, acolo unde a fost indepartat adaptorul de plastic (cel de care de altfel vine si capacul atasat)

inca ceva...din cate mi-aduc aminte adaptoarele stock difera fata/spate

Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 3:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci acum am fost cu ruleta in mashina...si gaura spate....are 12.5 cm diametru.....dak pun inel merg 16.5 pe spate ? sau fac invers pun 13 pe spate cu suportu original si 16.5 pe fata fara suport ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum