|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Sâm Feb 25, 2017 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
DacĂŁ nu au filtru sunt praf. Midbassul urcĂŁ pĂąnĂŁ la limita mecanicĂŁ iar la volum mare iese un cacat. O sĂŁ Ăźntre peste tw, reproduc ambele același spectru de frecvente... AtĂąta timp cĂąt nu ai posibilitatea sĂŁ pui hpf și lpf pe midbass fugi de ele și ia cu crossover Ăźn pachet. La Dieci și Auditor pe testate crossoverul are lpf pe midbass, restul Ăźn gama asta de preț nu știu. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
| Sus |
|
 |
bobomarc
Data înscrierii: 03/Feb/2017 Mesaje: 14
|
Trimis: Sâm Feb 25, 2017 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tu intrebi din placerea de a intreba sau....tocmai iti spuneam de uno k ca sunt mult peste focal s2 de care intrebi tu acum,mai mult vanila iti confirma ca fara filtre nu faci decat galagie si le mai poti si arde,midwooferele si daca vrei focalul asta neaparat are varul meu 2 au 2 saptamani la un pret bun,motivul vanzarii sunt mult sub uno k,dar poate te intereseaza ce stiu eu..... |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
DaNyBuCsA Pasionat
Data înscrierii: 24/Iun/2015 Mesaje: 61 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 25, 2017 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| S-a votat. Am dat comanda pentru Hertz uno k165. Oricum nu ma apuc pana nu da caldura, dar am prins o oferta la 266 de lei cu tot cu transport. Pana se mai incalzeste afara, voi avea timp sa procur si acele crossovere (tatal meu este electronist), sa rezolv si cu inelele adaptoare si asa mai departe. Multumesc baieti pentru sfaturi. Va tin la curent cu evolutia sistemului. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|