Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Hertz Uno K 165
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Feb 25, 2017 1:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DacĂŁ nu au filtru sunt praf. Midbassul urcĂŁ pĂąnĂŁ la limita mecanicĂŁ iar la volum mare iese un cacat. O sĂŁ Ăźntre peste tw, reproduc ambele același spectru de frecvente... AtĂąta timp cĂąt nu ai posibilitatea sĂŁ pui hpf și lpf pe midbass fugi de ele și ia cu crossover Ăźn pachet. La Dieci și Auditor pe testate crossoverul are lpf pe midbass, restul Ăźn gama asta de preț nu știu.
bobomarc

Data înscrierii: 03/Feb/2017

MesajTrimis: Sâm Feb 25, 2017 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tu intrebi din placerea de a intreba sau....tocmai iti spuneam de uno k ca sunt mult peste focal s2 de care intrebi tu acum,mai mult vanila iti confirma ca fara filtre nu faci decat galagie si le mai poti si arde,midwooferele si daca vrei focalul asta neaparat are varul meu 2 au 2 saptamani la un pret bun,motivul vanzarii sunt mult sub uno k,dar poate te intereseaza ce stiu eu.....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Feb 25, 2017 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pot face filtre pe 2 cai custom, n-ar fi asta o problemĂŁ. A fĂŁcut cineva aici pe forum și a avut rezultate.

http://www.be-loud.ro/forum/viewtopic,p,131788.html

4khz pt. un set ca Uno K ar fi ideal. Dai in ele fĂŁrĂŁ griji iar midbassul stĂŁ mult mai relaxat, sunetul e mult mai ok.

DaNyBuCsA
Pasionat

Data înscrierii: 24/Iun/2015
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 25, 2017 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-a votat. Am dat comanda pentru Hertz uno k165. Oricum nu ma apuc pana nu da caldura, dar am prins o oferta la 266 de lei cu tot cu transport. Pana se mai incalzeste afara, voi avea timp sa procur si acele crossovere (tatal meu este electronist), sa rezolv si cu inelele adaptoare si asa mai departe. Multumesc baieti pentru sfaturi. Va tin la curent cu evolutia sistemului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum