| |
| Autor |
Mesaj |
DaNyBuCsA Pasionat
Data înscrierii: 24/Iun/2015 Mesaje: 61 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 21, 2017 11:47 pm Titlul subiectului: Hertz Uno K 165 |
|
|
Salutare. Am cautat pe tot forum-ul informatii despre aceste difuzoare, dar am dat doar de modele asemanatoare. Am un astra h, caruia as vrea sa ii schimb difuzoarele de pe fata si m-am oprit la aceste difuzoare de la hertz: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/UNO/K-165/
Momentan nu am aplificator, dar sunt in cautari asa ca intr-un final aceste difuzoare for functiona pe amplificator. Ce pareri aveti despre ele? au bass? inaltele sunt "tipatoare" precum se spune la focal? Au loc in portierele fata aceste difuzoare fara sa imi loveasca in geam sau ceva?
Precizez ca nu sunt audiofil inrait, dar am cat de cat pretentii si ma gandesc totusi ca nu sunt niste difuzoare slabe. Astept sfaturi! |
|
| Sus |
|
 |
bobomarc
Data înscrierii: 03/Feb/2017 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Feb 22, 2017 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ai sa ramai uimit cat de bine se aud si tweeterele sunt mai calme decat la focalul s2,pentru mine sunt cu 50 la sunt peste focal s2,doar ca o sa ia nevoie de filtre pentru woofer |
|
| Sus |
|
 |
DaNyBuCsA Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 22, 2017 1:59 am Titlul subiectului: |
|
|
la ce anume de referi cand spui filtru pentru woofer? te referi la filtrul hpf?
tweeter-ele se potrivesc in locul celor stock fara adaptari? |
|
| Sus |
|
 |
bobomarc
|
Trimis: Mie Feb 22, 2017 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| Da,orice difuzor are nevoie de fitru,parerea mea,mai mult risti sa il arzi cu puteri mai mici decat poate duce el si nu o scoti niciodata maximul din el fara filtru,cat despre tweeter nu cunosc masina ta,eu doar le-am auzit montat la un var de al meu in masina,un citroen,fata hertz ,spate focal s2,de aici si comparatia, un tweeter de la focal a tacut dupa 2 luni,acum au fost inlocuite de hertz si sunetul este mai bun dupa parerea mea,urmeaza sa schimbe si spatele acum cu un nou set de hertz-uri |
|
| Sus |
|
 |
DaNyBuCsA Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 22, 2017 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da...ma voi folosi de filtrul HPF din amplificator. Ma gandeam ca te referi ca am nevoie de un crossover. mai astept inca o parere de la altcineva si daca este pozitiva, in a doua secunda le comand |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mie Feb 22, 2017 5:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
de crossover ai nevoie dar poate vine la pachet, daca nu, mergi pe alt sisrtem care are inclus crossover _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
DaNyBuCsA Pasionat
|
Trimis: Mie Feb 22, 2017 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| voi intreba la magazin in legatura cu crossoverul. O intrebare mai am: exista diferente considerabile intre modelele acestea si cele DSK/ESK 165? intreb pentru ca sunt informatii foarte putine despre aceste difuzoare, iar daca sunt asemanatoare ca cele mentionate mai sus imi pot face o idee mai usor despre ele. |
|
| Sus |
|
 |
bobomarc
|
Trimis: Mie Feb 22, 2017 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu vine la pachet,eu le-am montat cu filtrele,crosovere cum vrei sa le spui de la focalul s2 si se aud fffoarte bine,dsk-urile sunt bune dar au si pret,depinde de tine cat vrei sa cvheltui,calitate pret este peste tot,uno puse pe inele de mdf si cu crosovere ,fac toti banii,binenteles amplificate |
|
| Sus |
|
 |
DaNyBuCsA Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 23, 2017 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
am inteles. pai ma vor mai costa si crossoverele ceva banuti deci vor mai creste costurile in acest caz.
Aceste difuzoare cum credeti ca se vor descurca?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HELIX/Blue/B-62C.2/
Cu ocazia asta imi cer scuze si rog un moderator sa schimbe titlul topic-ului in "Alegere difuzoare 16.5cm opel astra h" sau cum crede el ca este mai bine. |
|
| Sus |
|
 |
DaNyBuCsA Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 23, 2017 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
nimeni nicio parere? as dori maine sa ma duc sa le iau ca sa ma pot ocupa in weekend sa le montez. credeti ca se vor descurca bine difuzoarele de la helix pe un amplificator cam de 4x70W ? A si nu stiu daca este vorba de acelasi model de difuzoare, dar eu vreau modelul B-62C, ci NU B-62C.2
Edit: Modelul acesta cum se comporta?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/CRUNCH/GTi/GTi-6.2C/
Au ceva bass aceste difuzoare? inaltele cum sunt? |
|
| Sus |
|
 |
dulearadu Pasionat
Data înscrierii: 14/Ian/2015 Mesaje: 133
|
Trimis: Vin Feb 24, 2017 1:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| mai bine iei cv sh si mai ok.. sa le ai si pt upgrade ,daca vreodata vrei sa pui amplificator pe ele..eu unul am avut hertz dsk la inceput ,urla foarte tare, va fii diferenta enorma fata de cele de fabrica ..dar cand vei asculta cv mai ok ca ele..vei vedea diferenta dintre a face zgomot si a canta.. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Vin Feb 24, 2017 1:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt ok acele helix uri. Daca nici helix nu mai face dif care canta apai.... doar ca nu o sa poti sa dai in ele cu f multi watti. Mna..au 50 w rms..tre sa fii atent la reglaje..fara distorsiuni. _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
| Sus |
|
 |
DaNyBuCsA Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 24, 2017 2:11 am Titlul subiectului: |
|
|
dulearadu: norocul meu e ca in cercul de prieteni eu sunt singurul "nebun" asa ca nu prea voi avea ocazia sa am termeni de comparatie
alecspc: una peste alta ma multumesc si difuzoarele stock, care sunt impinse de 15-18 wati, deci cred ca pentru inceput vor fi ok aceste difuzoare, vor imbunatati considerabil calitatea audio,iar cu un amplificator de 4x70 de wati va fi mai mult decat suficient pentru urmatorii 2 ani. Totusi desi nu sunt foarte puternice, banuiesc ca scot un bass mult mai bun din ele decat difuzoarele stock,nu? Bineinteles cu antifonarea si amplificarea de rigoare. |
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Vin Feb 24, 2017 2:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Asta.i clar. E prea mare diferenta dif noi amplificate vs dif stock pe player ) _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
|
| Sus |
|
 |
DaNyBuCsA Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 24, 2017 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate magazinul unde gasisem acele difuzoare de la helix nu mai are difuzoarele pe stoc, iar la alte magazine depaseste bugetul de 300 de lei pe care mi l-am propus
Focal R-165S2 s-ar preta in masina mea?
Referitor la Hertz uno k165, mi s-a spus de la magazin ca desi nu au crossover, au condensator pe tweeter, deci teoretic nu le pot arde, dar nu stiu calitatea sunetului daca va fi foarte afectata. |
|
| Sus |
|
 |
|