|
|
|
Autor |
Mesaj |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Ian 22, 2009 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu de ce va mai bateti capul . daca omului ii place ala mai prost, asta nu inseamna ca nu e mai bun pt el...
spune-i tiganului ca masina e mai buna decat o caruta cu 2 cai frumosh..maxim 6. o sa va lamuriti . |
|
Sus |
|
 |
yks2008 Pasionat
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 55
|
Trimis: Joi Apr 02, 2009 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
cand , a fost mai frumosa o tabla decit o fiinta vie ,asta in conceptia ta ,cred ca nu isi are rostul comparatia ta aici este de prost gust si este ieftina ,cum am zis am inteles ce vrei sa spui ,dar nu isi are rostul comparatia este ordinara,fara suparare si nu are legatura cu subiectul ,si daca vrei sa stii 1 singur cal este mai scump si mai bun decit orice masina produsa oriunde in lume si de orice firma (iti pot dezvolta daca nu poti intelege ce am scris). |
|
Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Joi Apr 02, 2009 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu vad rostul continuarii in acest sens a discutiei, poate a fost deplasata comparatia...
ai mai facut ceva la masina? vii la 4 tuning days? _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
Sus |
|
 |
yks2008 Pasionat
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 55
|
Trimis: Joi Apr 02, 2009 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate, da am schimbat toxicul cu un magnat rx44 ,mai puternic magnatul ,ca sunet amndoua sunt pline de reglaje si filtre poate cu un plus ptr. maganat la claritate dar nu foarte departe ,pe magnat am 2 sigurante de 40 a pe toxic aveam 2 de 30 a , mai exact unde are loc si cand este 4 tuning days? |
|
Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|