|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Aug 09, 2008 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
off the topic again
legat de afirmatia lui ssrli cu obiectivitatea testului si a persoanelor implicate, eu cred ca se gasesc persoane, si chiar mi-as permite sa dau nume, alexandru, claudiu sau dan, unii mai implicati, altii mai detasati "profesional", oameni care in timp m-au ajutat cel putin cu un sfat sau cu o sugestie, daca nu cu mai mult (si multi altii pe langa ei), oameni care in opinia mea merita tot respectul.
cat despre vocea ratiunii, sau chiar despre legile fizicii, se vor gasi mereu destui sa le conteste, bazandu-se poate doar pe perceptiile lor, uneori foarte subiective.
ssrli, chiar daca la inceput au fost intre noi niste posturi acide, sa stii ca-mi place ce scrii si cum scrii, so THANK YOU!
remus: sa-l stapanesti sanatos. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Aug 09, 2008 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
mersi mult
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|