| |
| Autor |
Mesaj |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 2:31 am Titlul subiectului: Iar eu am revin..bineinteles cu intrebri stupide :P |
|
|
vreau sa stiu si eu care ii mai ''bun'' dintre GZRW 30SPL ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRW_30SPL/ ) si Alpine SWR-1222D ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1222D/ )
care o ascultat unu dintre cele 2 sa imi spuna daca este multumit de el(cea ce imi doresc eu de la el ii un bass joss,si bineinteles ''frumos'' si sa fiu mai cu motz sa se aude si in afara masini cu cativa metri )
Nu mai vreau sa ma uit la detali ca are ....W Rms si etc.. ca daca ii sa ma iau dupa aia bineteles ca ar fi cel de 1000 W rms( gz ) .Dar cum am vazut pe forum si cum am auzit de la uni este ca toti sunt majoritatea multumiti de Alpine..
Vreau sa imi cer scuze pentru aceste topic cu niste intrebari mai stupide..dar nu sunt profesionist in difuzoare.
Si inca o intrebare sa numai scriu al topic..la acest Gz scrie ''Competition Woofer'' si asta ma cam pune pe intrebari
|
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
cand ai timp i-ti pot pune la dispozitie un type r pentru probe.
o sa fii foarte incantat
_________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Iti dai seama ca la banii aia nu poate fi intr-adevar un woofer de competitie. Daca vrei SPL mergi pe GZ, daca vrei ceva mai "muzical" incearca un Alpine. Mergi mai intai si asculta-le.
_________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Sâm Iul 26, 2008 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| AlexBanu a scris: | | Iti dai seama ca la banii aia nu poate fi intr-adevar un woofer de competitie. Daca vrei SPL mergi pe GZ, daca vrei ceva mai "muzical" incearca un Alpine. Mergi mai intai si asculta-le. |
pai cred ca asa ar fi cel mai bine
|
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 1:26 am Titlul subiectului: |
|
|
din moment ce producatorul a scris Competition Subwoofer sau cum scrie , crede-ma ca nu degeaba a scris asta. cat despre alpine ... sincer pe mine vecinu meu marius care detine acel model , nu m-a impresionat chiar de loc. sincer.
_________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
Goldy Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2008 Mesaje: 184 Locație: Oradea
|
|
| Sus |
|
 |
angeleyes

Data înscrierii: 31/Iul/2008 Mesaje: 11 Locație: on the mic
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 10:18 am Titlul subiectului: Re: Iar eu am revin..bineinteles cu intrebri stupide :P |
|
|
| remus83 a scris: | vreau sa stiu si eu care ii mai ''bun'' dintre GZRW 30SPL ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Ground_Zero/Radioactive/GZRW_30SPL/ ) si Alpine SWR-1222D ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1222D/ )
care o ascultat unu dintre cele 2 sa imi spuna daca este multumit de el(cea ce imi doresc eu de la el ii un bass joss,si bineinteles ''frumos'' si sa fiu mai cu motz sa se aude si in afara masini cu cativa metri )
Nu mai vreau sa ma uit la detali ca are ....W Rms si etc.. ca daca ii sa ma iau dupa aia bineteles ca ar fi cel de 1000 W rms( gz ) .Dar cum am vazut pe forum si cum am auzit de la uni este ca toti sunt majoritatea multumiti de Alpine..
Vreau sa imi cer scuze pentru aceste topic cu niste intrebari mai stupide..dar nu sunt profesionist in difuzoare.
Si inca o intrebare sa numai scriu al topic..la acest Gz scrie ''Competition Woofer'' si asta ma cam pune pe intrebari |
Am ascultat cam toata seria de la Alpine subwoofere si suna destul de bine pentru pretul lor. Acum depinde ce urmaresti tu SQ sau SPL...defineste "bun"!!!
_________________ DEX-P90+DEQ-P90+Brax X2400 Graphic Edition+Brax Graphic PRO TT1+HT1 |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
Trimis: Joi Iul 31, 2008 11:44 pm Titlul subiectului: Iar eu am revin..bineinteles cu intrebri stupide :P |
|
|
Bill Proud .....
sa cred tot ce vad in pozele astea ??
| Description: |
|
| Filesize: |
220.08 KB |
| Viewed: |
234 Time(s) |

|
|
73.29 KB |
234 Time(s) |

|
|
59.43 KB |
219 Time(s) |

|
_________________ nu am semnatura !!!!! |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Aug 01, 2008 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| remus83 a scris: | | angeleyes a scris: | | Aici nu era vorba de nici un concurs ci de topicul unei persoane interesante in a achizitiona un subwoofer. |
stai linistit ca nu ma supar deloc sa vad niste teste cu toate ca ei mai mult se cearta si cu timpu o sa isi poarta ura unu pe altul cea ce nu ii prea frumos,dar fiecare persoana ii asa cum li firea toti vor sa isi lauda cea ce au si daca nu au, sa laude cea ce ''cred'' ei ca ''ii bun''.
Eu nu am treaba cu nimeni si nici alti nu vreau sa aiba treaba cu mine sau din cauza mea sa va cam certati. Vroiam sa stiu si eu ceva dar acum sa vedem testele  |
Treaba sta altfel. Chiar si in cazul in care se fac teste e posibil ca urechii tale sa nu-i placa intr-adevar cum suna unul din cele doua difuzoare care sa zicem ca ar iesi castigator asa ca revin la ideea cu mergi si asculta-le ca sunt sigur ca baietii de Be-loud te pot ajuta.
_________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
@remus: de ce nu te tenteaza JBL?
p1222 personal consider ca este langa gz-ul ala de 1000 SPL <sound> si daca se face un test intre ele chiar nu stiu cine iese castigator. asta numai targetul testului o poate stabili.
jb-urile power sunt difuzoare ff bune, parerea mea, seriile vechi sunt folosite si in configuratii sq pt muzicalitatea lor impresionanta pt un difuzor "greoi" la prima vedere.
PS: intr-un conflict mai mult sau mai putin cineva are de castigat.
hai sa fii tu acela. ai o statie 500-700-1000 ?
ai cabluri bune si nu te lasa bateria ?
roaga-i pe cei de la be-loud sa-ti puna la dispozitie la ei la garaj mai multe alternative pt GZ, iar pt cel 30spl vb cu dorin.
mai mult ca sigur aceasta metoda va decidee difuzorul si, si excluzi din start riscul sa nu-ti placa dupa ce-l iei complicandu-te apoi cu vanzari la care pierzi bani si timp.
|
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | @remus: de ce nu te tenteaza JBL?
p1222 personal consider ca este langa gz-ul ala de 1000 SPL <sound> si daca se face un test intre ele chiar nu stiu cine iese castigator. asta numai targetul testului o poate stabili.
jb-urile power sunt difuzoare ff bune, parerea mea, seriile vechi sunt folosite si in configuratii sq pt muzicalitatea lor impresionanta pt un difuzor "greoi" la prima vedere.
PS: intr-un conflict mai mult sau mai putin cineva are de castigat.
hai sa fii tu acela. ai o statie 500-700-1000 ?
ai cabluri bune si nu te lasa bateria ?
roaga-i pe cei de la be-loud sa-ti puna la dispozitie la ei la garaj mai multe alternative pt GZ, iar pt cel 30spl vb cu dorin.
mai mult ca sigur aceasta metoda va decidee difuzorul si, si excluzi din start riscul sa nu-ti placa dupa ce-l iei complicandu-te apoi cu vanzari la care pierzi bani si timp. |
nu este vorba ca nu imi place jbl, chiar am fost uimit ce poate face P1222 la o statie hifonics brutus de 600(fost proprietar fiind otzy) dar nu stiu de ce as alege Alpine-u...si cred(doar cred) ca face treaba mai buna ca acel jbl,acum sincer nu stiu care ii mai bun dar dupa cum s-o vazut din aceasta discutie aprinsa ( ) tot ziceau ceva de teste
I`m just waiting for the Test
|
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Sâm Aug 02, 2008 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | @remus8x : deci ai ascultat jbl p1222 si ti-a placut dar parca ai merge tot pe alpine pe care nu l-ai ascultat dar crezi tu ca e "the one"
mai bine zi cat esti dispus sa dai pe un subwoofer si vei fii aindrumat catre cele bune , si mai important..cele ce sunt si pe stoc |
nu am zis niciodata ca Alpine ii ''the one'' nu am scris nici unde asa ceva si nici nu am avut intetia de a scrie..inainte de a face ''cunostinta'' cu acest forum am vrut un Gz,dar nu lam ascultat decat odata si acela a fost un Nuclear..si nu prea stiu ce sa zic de acest Gz care se zice ca ii de 1000 RMS la bani astia..prea putin..nu stiu
Bani pentru un subwoofer ar fi pana in 6-7 milioane cu tot cu incinta..
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Aug 03, 2008 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
acest topic a fost redus de la 8 pagini de flame la una singura cu mesaje cat de cat on-topic.
cine mai posteaza offtopic sau cautand motiv de harta in continuare primeste ban.
|
|
| Sus |
|
 |
remus83 Priceput

|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: | acest topic a fost redus de la 8 pagini de flame la una singura cu mesaje cat de cat on-topic.
cine mai posteaza offtopic sau cautand motiv de harta in continuare primeste ban. |
Testele is offtopic? ca eu tot vreau sa vad
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 2:13 am Titlul subiectului: |
|
|
imi pare rau sa te dezamagesc, insa teste concludente nu cred ca vei vedea... in primul rand nu exista nimeni cu o metodologie cat de cat bine pusa la punct astfel incat acel test sa aiba vreo valoare. in al 2-lea, vei vedea numai exemple de sisteme folosind un anumit woofer, nu ceva comparativ... bineinteles daca cineva va veni cu un "test" al unui woofer, se vor gasi simpatizantii celuilalt brand sa conteste sau sa vina cu un alt test si mai si.
ori iti faci singur o parere, ori daca esti la primul woofer, ia-l pe oricare dintre cele 2 si poti fi foarte multumit daca il nimeresti si cu incinta. raspunsul la intrebarea ta ti-l poti da numai singur pe masura ce aflii mai multe si testezi pe pielea ta mai multe. numai tu stii ce e mai potrivit pentru tine, ce iti va placea. si pana la urma nu conteaza numai woofer-ul, conteaza incinta, restul sistemului, masina etc...
daca nu esti convins ca vei rezolva cu incinta singur, cel mai bine e sa iei una gata facuta pentru acel difuzor (te putem ajuta aici) sau sa iei direct un woofer in incinta facuta de producator (nu e cazul celor 2 woofere in discutie, tocmai pentru ca exista multi oameni cu gusturi si scopuri diferite si incinta trebuie personalizata gusturilor fiecaruia si scopului).
Acest woofer GZ se remarca prin faptul ca este disponibil un recone kit pentru el. Este cel mai ieftin difuzor pentru care exista recone kit de la producator. Ce este un recone-kit? un kit cu componentele necesare pentru a repara un woofer ars... asta este principalul motiv pentru care poate intra in categoria "competition". un competitor SPL arde woofere pe banda rulanta si disponibilitatea unui recone kit ii asigura posibilitatea de a le repara si de a le aduce la acelasi nivel de performanta cu unul nou.
Pe tine insa nu prea te intereseaza sa-l arzi, corect? Asa ca poate fi la fel de bun la muzica de zi cu zi ca unul normal. Ignora acest cuvand "competition" din numele sau.
Poti lua in calcul serios si JBL P1222, eu l-am auzit in mai multe incinte/configuratii si pot sa spun ca e un woofer serios in zona asta de pret. TypeR din pacate nu pot sa spun ca m-a impresionat, l-am auzit si pe el dar nu intotdeauna in incinta / masina potrivita poate. El cu siguranta e capabil. Si de la GZ sunt convins ca un Radioactive te-ar multumi... Daca vrei chiar acest 30SPL.
Nu te excita insa la acesti 1000W RMS "SPL Power". sunt doar pentru concurs! Woofer-ul duce aceasta putere intr-o competitie pentru un interval limitat de timp.
Citat din manualul woofer-ului de la http://www.ground-zero-audio.com/13_download/manuals/manual_gzrw30spl.pdf
| Citat: | Failure caused by overload, misuse or by using the product for competition purpose are not covered by the warranty.
|
(lucru valabil pentru orice difuzor dealtfel)
In concluzie, parerea mea e sa alegi varianta cea mai simpla si odata ce ai un punct de plecare iti vei putea dezolvata propriile pareri si gusturi si vei stii pe viitor ce sa alegi.
|
|
| Sus |
|
 |
|