| |
| Autor |
Mesaj |
audia4
Data înscrierii: 28/Oct/2010 Mesaje: 11
|
Trimis: Sâm Noi 17, 2012 9:30 pm Titlul subiectului: imbunatatire sistem AUDI A4 |
|
|
salutare prieteni!am un a4 avant 2005 si are pe el sunetul original,un sunet excelent de altfel foarte clar .problema mea este ca in momentul cand urc nivelul sunetului proportional scade basul,probabil ceva protectie din amplif lui ori nu stiu...ce vreau este sa imi recomandati un sitem cu amplificator si subwf care s.ar potrivi masinii dar sa fie un bas curat limpede fara sa ,,huiasca,, aiurea si sa acopere sistemul cu un barait enervant..spun asta pentru ca am incercat cu un subwf activ al unui prieten dar se auzea oribil..  |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Sâm Noi 17, 2012 10:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
un buget? _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
audia4
|
Trimis: Sâm Noi 17, 2012 11:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| undeva pana in 700 ron.. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Noi 18, 2012 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
sistemul audio de pe audi are un limitator care intra in momentul in care nivelul sonor deja ajunge la limita si incearca sa compenseze scazand nivelul pe partea de bas(frecvente care cer putere mai mare decat mediile sau inaltele) si crescand nivelul pe partea de medii-inalte.
700ron sunt insuficienti pentru un pachet de bas bun. orice sistem audio in bugetul asta se va auzi mediocru si nu te va multumi, in final vei ajunge sa faci upgrade si vei pierde si mai multi bani. sfatul meu este sa mai strangi suficienti bani pana iti poti permite sa cumperi ceva calumea.
ai nevoie de aproximativ 1100ron sau 1200ron daca ai nevoie si de cabluri.
inca o problema ar mai fi faptul ca head-unit-ul original nu are iesiri de nivel mic(RCA-uri). singura solutie ar fi sa pui un adaptor de nivel high level to low level, insa acesta lucreaza doar ca un limitator de nivel, deci din start.. distorsiunile pe care le vei avea pe difuzoare vor fi si in amplificator daca dai tare, la fel si limitatorul ala de bas... va intra in actiune mereu cand vei ridica volumul foarte mult. |
|
| Sus |
|
 |
audia4
|
Trimis: Dum Noi 18, 2012 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
aha, pe scurt din ce mi.ai spus tu mai raman la sitemul asta iar pe viitor, pe langa amplificarea sunetului,trebuie schimbat si HU mersi pentru explicatii..ba sa fiu al naibii meserie grea si ,,ascultatul asta de muzica,,
..si in banutii aia ce recomandare mi.ai face?asa poate are si mos craciun cont pe forum aici  |
|
| Sus |
|
 |
audia4
|
Trimis: Dum Noi 18, 2012 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
..ah si inca un lucru o recomandare de HU sa se potriveasca in lacasul ala pentru ca eu am magazia de cd in HU si ca inaltime e cam de doua ori cat un casetofon normal...thnx  |
|
| Sus |
|
 |
dekciw
Data înscrierii: 04/Noi/2012 Mesaje: 14
|
Trimis: Dum Noi 18, 2012 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce fel de a4 ai?b6 sau b7?Magazia de cd-uri la tine se afla in locasul pt hu?Eu stiam ca de obicei la audi este in torpedou sau in portbagaj (intr-un loc special ) Ce fel de hu ai?E cumva RNS-E?(Sau ceva navigatie?) |
|
| Sus |
|
 |
audia4
|
Trimis: Lun Noi 19, 2012 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| ..este b7 si cd.urile is chiar in HU...nu am navigatie este simplu... |
|