Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

imbunatatire sistem AUDI A4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
audia4

Data înscrierii: 28/Oct/2010

MesajTrimis: Sâm Noi 17, 2012 9:30 pm    Titlul subiectului: imbunatatire sistem AUDI A4 Răspunde cu citat (quote)

salutare prieteni!am un a4 avant 2005 si are pe el sunetul original,un sunet excelent de altfel foarte clar Wink .problema mea este ca in momentul cand urc nivelul sunetului proportional scade basul,probabil ceva protectie din amplif lui ori nu stiu...ce vreau este sa imi recomandati un sitem cu amplificator si subwf care s.ar potrivi masinii dar sa fie un bas curat limpede fara sa ,,huiasca,, aiurea si sa acopere sistemul cu un barait enervant..spun asta pentru ca am incercat cu un subwf activ al unui prieten dar se auzea oribil.. Mad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Sâm Noi 17, 2012 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un buget?
audia4

MesajTrimis: Sâm Noi 17, 2012 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

undeva pana in 700 ron..
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Noi 18, 2012 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sistemul audio de pe audi are un limitator care intra in momentul in care nivelul sonor deja ajunge la limita si incearca sa compenseze scazand nivelul pe partea de bas(frecvente care cer putere mai mare decat mediile sau inaltele) si crescand nivelul pe partea de medii-inalte.

700ron sunt insuficienti pentru un pachet de bas bun. orice sistem audio in bugetul asta se va auzi mediocru si nu te va multumi, in final vei ajunge sa faci upgrade si vei pierde si mai multi bani. sfatul meu este sa mai strangi suficienti bani pana iti poti permite sa cumperi ceva calumea.
ai nevoie de aproximativ 1100ron sau 1200ron daca ai nevoie si de cabluri.
inca o problema ar mai fi faptul ca head-unit-ul original nu are iesiri de nivel mic(RCA-uri). singura solutie ar fi sa pui un adaptor de nivel high level to low level, insa acesta lucreaza doar ca un limitator de nivel, deci din start.. distorsiunile pe care le vei avea pe difuzoare vor fi si in amplificator daca dai tare, la fel si limitatorul ala de bas... va intra in actiune mereu cand vei ridica volumul foarte mult.
Sus
audia4

MesajTrimis: Dum Noi 18, 2012 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aha, pe scurt din ce mi.ai spus tu mai raman la sitemul asta iar pe viitor, pe langa amplificarea sunetului,trebuie schimbat si HU Sad mersi pentru explicatii..ba sa fiu al naibii meserie grea si ,,ascultatul asta de muzica,, Laughing
..si in banutii aia ce recomandare mi.ai face?asa poate are si mos craciun cont pe forum aici Laughing
Sus
audia4

MesajTrimis: Dum Noi 18, 2012 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..ah si inca un lucru o recomandare de HU sa se potriveasca in lacasul ala pentru ca eu am magazia de cd in HU si ca inaltime e cam de doua ori cat un casetofon normal...thnx Wink
Sus
dekciw

Data înscrierii: 04/Noi/2012

MesajTrimis: Dum Noi 18, 2012 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce fel de a4 ai?b6 sau b7?Magazia de cd-uri la tine se afla in locasul pt hu?Eu stiam ca de obicei la audi este in torpedou sau in portbagaj (intr-un loc special ) Ce fel de hu ai?E cumva RNS-E?(Sau ceva navigatie?)
Sus
audia4

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 1:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

..este b7 si cd.urile is chiar in HU...nu am navigatie este simplu...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum