|
Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Iun 06, 2007 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
am montat si al 2-lea cooler, un baga altu scoate aer si e mortaciune...merge super bune si e rece rece...
kre a mai avut probleme cu supraincalzirea poate sa incerce...
dak vreti poze...p mss k nu reusesc sa pun ( da incerc ink ) _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu credeam ca le-ai inchiesuit cumva sub carcasa amplificatorului ceva coolere mai mici
oricum conteza sa isi faca treaba...
de curios te intreb ce amplificator ai "operat" ? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 2:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am operat amplif d sute de euro...
e un ranci d 1 mil 200 (mingsound) k nu prea am bani... cum am mai zis, nu am fost la meditatii la mate sa-mi iau amplif....
oricum se aude mai bine decat doar cu medii...  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy a scris: |
oricum se aude mai bine decat doar cu medii...  |
atunci auditie placuta, iar in ceea ce priveste lipsa banilor...stai linistit ca nu esti singurul...  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
dividivus

Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 45 Locație: Tg.Mures
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am montat si eu cele doua coolere iar amplificatorul este mutat in portbagaj.
 |
|
Sus |
|
 |
rosty
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Sâm Iun 30, 2007 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe langa sutele de coolere daca cumva ai incinta de la bass vented si nu seald incearca sa pui evacuarea spre statie eu asa am facut cu toate ca nu am avut pb cu caldura la vechea statie am zis sa fie o chestie preventiva . in cazul meu am un tub de bass si evacuarea aia baga bine aer . |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Sâm Iun 30, 2007 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
am remediat problema.
amplifu e defect si intera in protectie mai repede decat trebuie, sapt asta tre sa-l duc la reparat. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Sâm Iun 30, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
otzy, da nu ai gaurit carcasa la amp?
a, si, care din ele scoate si care baga aerul? ca vad ca ai pus unul mai mare si unul mai mic. eu ma gandeam sa pun la fel, dar daca are vreo legatura, fac si eu ca tine, k inca nu le-am cumparat.  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Sâm Iun 30, 2007 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
la mine ala mare baga si ala mic trege. sa stii k se simte diferenta mare. puneam 2 mari da nu am avut, astea is d prin 2 compuri vechi
carcasa e taiat p diametrul cooler-elor... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
|