Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

~ Important / URGENT ~

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
dj Alecs'x

Data înscrierii: 06/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 3:58 pm    Titlul subiectului: ~ Important / URGENT ~ Răspunde cu citat (quote)

scuzati titlul topicului dar chiar vreau sa aflu mai rpd :p

Deci:

STATIE ALPINE FLEX 5 MRP-F257, care scoate 300w pe 5 canale 4x40w+ 140w subwoofer), multiple reglaje

pot da cu acest subwoofer intr`un woofer de 300rms , si intr`un tub de bass de aproximativ 70-80 rms ? Smile ma gandeam daca pot lega 2 iesiri de 40 , sa dea in tunul de bass Confused , sau ar fi deajuns si o iesire normala ?

Nu prea le am cu treaba asta cu iesirile etc..:p si deaia am apelat la voi .

zolll
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2008

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti lega si celalalt sub, folosind doua canale din cele 4 in mod bridge. Important ii ca sa aiba suburile impedanta potrivita, unde da statia puterea maxima.

Oricum, la asemenea parametri (80Wati in punte) sa nu te astepti la nu stiu ce rezultate. Eu nu cred ca adaugand un sub mic ajuta mult la ceva, daca ai un sub mai mare.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dj Alecs'x

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

subul are 300 RMS , si ziceam sa nu tin tunul de bass ala de 80 rms degeaba :p Laughing
EnZ0
Priceput

Data înscrierii: 12/Feb/2008
Locație: Braila/Craiova

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 6:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca faci ce ti-ai propus o sa ai o ciorba de sunete care o sune ... deci nu vreau sa imi inchipui ... doar ganditi-va la 2 subwoofere care sunt acordate diferit si canta in acelas timp ... Shocked
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dj Alecs'x

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la fel m-am gandit si eu , dar totusi voiam sa il fac util si tubul acela de bass :p
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum