|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dj Alecs'x
Data înscrierii: 06/Iun/2008 Mesaje: 21
|
Trimis: Lun Iun 23, 2008 3:58 pm Titlul subiectului: ~ Important / URGENT ~ |
|
|
scuzati titlul topicului dar chiar vreau sa aflu mai rpd :p
Deci:
STATIE ALPINE FLEX 5 MRP-F257, care scoate 300w pe 5 canale 4x40w+ 140w subwoofer), multiple reglaje
pot da cu acest subwoofer intr`un woofer de 300rms , si intr`un tub de bass de aproximativ 70-80 rms ? ma gandeam daca pot lega 2 iesiri de 40 , sa dea in tunul de bass , sau ar fi deajuns si o iesire normala ?
Nu prea le am cu treaba asta cu iesirile etc..:p si deaia am apelat la voi . _________________ <a>border="0" alt=" muzica noua"/></a><br> |
|
| Sus |
|
 |
zolll Pasionat
Data înscrierii: 25/Apr/2008 Mesaje: 51
|
Trimis: Lun Iun 23, 2008 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poti lega si celalalt sub, folosind doua canale din cele 4 in mod bridge. Important ii ca sa aiba suburile impedanta potrivita, unde da statia puterea maxima.
Oricum, la asemenea parametri (80Wati in punte) sa nu te astepti la nu stiu ce rezultate. Eu nu cred ca adaugand un sub mic ajuta mult la ceva, daca ai un sub mai mare. |
|
| Sus |
|
 |
dj Alecs'x
|
Trimis: Lun Iun 23, 2008 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
subul are 300 RMS , si ziceam sa nu tin tunul de bass ala de 80 rms degeaba :p  _________________ <a>border="0" alt=" muzica noua"/></a><br> |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Lun Iun 23, 2008 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca faci ce ti-ai propus o sa ai o ciorba de sunete care o sune ... deci nu vreau sa imi inchipui ... doar ganditi-va la 2 subwoofere care sunt acordate diferit si canta in acelas timp ...  _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
dj Alecs'x
|
Trimis: Lun Iun 23, 2008 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
la fel m-am gandit si eu , dar totusi voiam sa il fac util si tubul acela de bass :p _________________ <a>border="0" alt=" muzica noua"/></a><br> |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|