Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Inchidere centralizata SuperNova!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
Cloudno.9*

Data înscrierii: 12/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 6:11 am    Titlul subiectului: Inchidere centralizata SuperNova! Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Am o problema cu inchiderea centralizata, de fapt inchiderea nu are nimic, alarma cred ca principala responsabila pentru problema.

Asta iarna m-a lasat prima cheie nu mai deschidea/inchidea usile.

Am verificat cheile, ele transmit ... RFul nu primeste nimic.

Alarma este din fabrica, Cobra daca nu ma insel.

Acum cam 2 luni m-a lasat a 2-a cheie, deranjant ca vine iarna si mi-e ca stau cu pheonu la yala s-o deschid.

Aveti idee se poate remedia defectiunea?
Eventual sa fac doar inchiderea din telecomanda?
Care este pretul unui actuator pentru inchidere, am unul care bazaie si ma cam freaca la nervi.

Astept cu nerabdare un raspuns de la Dvs.

Cu stima si respect,
Tiberiu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 8:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa nu crezi ca numai la exemplarul tau este problema asta. Sunt foarte multe. Ideea e ca cei de la service dacia o sa zica sa schimbi telecomenzile(electronica din chei). Fiind cu licente Renalt, costa mult prea mult. Am auzit chiar ca pe unele masini renault (ex: clio II) se petrece acelasi fenomen, asa ca la dacia ce sa te astepti.

Dacia sucks, stiu cum e.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Oct 12, 2006 9:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

actuatorul care caraie nu e bine "centrat". inainte de logan am avut supernova si toate cantau. vezi ca sunt prinse de o tija metalica, caruia i se poate modifica pozitia. n-o sa mai faca. pentru inchidere, mergi la firma care ti-a pus alarma, sa o dezactiveze total, cobra nu e o alarma e bataie de joc. iti recomand sa o schimbi cu K9, e ieftina si bunicica. poate comanda si portbagajul, si telecomanda bate de la distanta destul de mare (cel putin 50m)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum