|
|
|
Autor |
Mesaj |
Cloudno.9*
Data înscrierii: 12/Oct/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 6:11 am Titlul subiectului: Inchidere centralizata SuperNova! |
|
|
Salut,
Am o problema cu inchiderea centralizata, de fapt inchiderea nu are nimic, alarma cred ca principala responsabila pentru problema.
Asta iarna m-a lasat prima cheie nu mai deschidea/inchidea usile.
Am verificat cheile, ele transmit ... RFul nu primeste nimic.
Alarma este din fabrica, Cobra daca nu ma insel.
Acum cam 2 luni m-a lasat a 2-a cheie, deranjant ca vine iarna si mi-e ca stau cu pheonu la yala s-o deschid.
Aveti idee se poate remedia defectiunea?
Eventual sa fac doar inchiderea din telecomanda?
Care este pretul unui actuator pentru inchidere, am unul care bazaie si ma cam freaca la nervi.
Astept cu nerabdare un raspuns de la Dvs.
Cu stima si respect,
Tiberiu |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 8:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Sa nu crezi ca numai la exemplarul tau este problema asta. Sunt foarte multe. Ideea e ca cei de la service dacia o sa zica sa schimbi telecomenzile(electronica din chei). Fiind cu licente Renalt, costa mult prea mult. Am auzit chiar ca pe unele masini renault (ex: clio II) se petrece acelasi fenomen, asa ca la dacia ce sa te astepti.
Dacia sucks, stiu cum e. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Oct 12, 2006 9:43 am Titlul subiectului: |
|
|
actuatorul care caraie nu e bine "centrat". inainte de logan am avut supernova si toate cantau. vezi ca sunt prinse de o tija metalica, caruia i se poate modifica pozitia. n-o sa mai faca. pentru inchidere, mergi la firma care ti-a pus alarma, sa o dezactiveze total, cobra nu e o alarma e bataie de joc. iti recomand sa o schimbi cu K9, e ieftina si bunicica. poate comanda si portbagajul, si telecomanda bate de la distanta destul de mare (cel putin 50m) |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|