Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Incinta Alpine type R SWR1222D

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
STO

Data înscrierii: 12/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Mai 02, 2009 1:11 am    Titlul subiectului: Incinta Alpine type R SWR1222D Răspunde cu citat (quote)

As dori o incinta custom la un Alpine type R SWR1222D imi puteti recomanda pe cine sau e careva intre voi care face? dar va rog fara userul BauBau
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Mai 02, 2009 1:46 am    Titlul subiectului: Re: Incinta Alpine type R SWR1222D Răspunde cu citat (quote)

STO a scris:
As dori o incinta custom la un Alpine type R SWR1222D imi puteti recomanda pe cine sau e careva intre voi care face? dar va rog fara userul BauBau

da ce are ma rog userul baubau? am vazut ca tot bati apropouri dar nu stiu ce ai cu el si cu ce te-a dezamagit asa de tare...

STO

MesajTrimis: Sâm Mai 02, 2009 1:58 am    Titlul subiectului: Re: Incinta Alpine type R SWR1222D Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
STO a scris:

da ce are ma rog userul baubau? am vazut ca tot bati apropouri dar nu stiu ce ai cu el si cu ce te-a dezamagit asa de tare...

nu am nimik personal cu el dar ma dezamagit ca e neserios. doar atit
Sus
STO

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa rezolvat multumesc
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Mai 03, 2009 11:47 am    Titlul subiectului: Re: Incinta Alpine type R SWR1222D Răspunde cu citat (quote)

STO a scris:
otzy a scris:
STO a scris:

dezamagirea ta e strict datorata unor mici neintelegeri , in ce ti am expus eu si ce ai inteles tu...

STO

MesajTrimis: Lun Mai 04, 2009 12:19 am    Titlul subiectului: Re: Incinta Alpine type R SWR1222D Răspunde cu citat (quote)

baubau a scris:
STO a scris:
otzy a scris:
STO a scris:

dezamagirea ta e strict datorata unor mici neintelegeri , in ce ti am expus eu si ce ai inteles tu...

da imi cer scuze team inteles gresit.
Sus
samy
Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 06, 2009 11:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

71 lungime,40 latime,40 inaltime,portul de 10 cm latime si lung de 90 cm.am aceasta incinta si suna foarte bine
Sus
mirceacaragin
Pasionat

Data înscrierii: 06/Sep/2007

MesajTrimis: Vin Iul 31, 2009 10:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu un type-r...ma poate ajuta cineva?
Sus
corisaty

Data înscrierii: 12/Mai/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 31, 2009 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

81 lungime,36 latime,41 inaltime,portul de 6.5 cm latime si lung de 70 cm

incearca asta si fa-o din OSB de 10mm cu intaritura , adik pe margini lemn de 3 pe 3 incheiata cu clei si holsuruburi ,o am in matiz si sare de ``spate`` Very Happy

t_built_to_alpine_461.png
 Description:
 Filesize:  67.42 KB
 Viewed:  292 Time(s)

t_built_to_alpine_461.png

Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Sâm Aug 01, 2009 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corisaty a scris:
... fa-o din OSB de 10mm ...

... dupa care arunc-o...
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Aug 01, 2009 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Body28 a scris:
corisaty a scris:
... fa-o din OSB de 10mm ...

... dupa care arunc-o...

de ce?

eu unu tind sa cred ca pentru un type r daca face cineva 3 incinte indentice, ranforsate bine si mochetate ( una mdf, una pal si una osb ) la un blind test nu is da nimeni seama care incinta e de pal,osb sau mdf

ps: osb macar de 15mm Very Happy

Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Sâm Aug 01, 2009 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Macar 15, bine spus..
Dar sa fim seriosi.. ai facut si tu otzy cateva incinte. OSB-ul nu e nici pe departe un material de vis. Si mai ales cel de 10mm. Sunt mai mult ca sigur ca o sa flexeze.. oricat de bine intarita ar fi.

Vorbim de osb de 10 (ala de am comentat eu). Smile
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Aug 02, 2009 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer si ala de 10 mm ar avea o utilitate...sa iti faci o idee despre cum suna incinta. daca esti multumit de sunet poti sa faci o copie 1:1 din ce material vrea pana ta Very Happy ..daca nu, mai testezi
corisaty

Data înscrierii: 12/Mai/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 05, 2009 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe la mine nu prea se mai gaseste pal-ul asa ca este o solutie duna...daca nu incearca cu cel de 8 si lipestel adica o sa ai osb de 16 atunci nu o sa mai flexeze... eu sunt multumit... dar cred ca am sa mai iau o foair mai subtire si o sa lipesc peste sa vad cum se aude... asa ca nu renunta ...osb-ul este si mai ieftin si eu zic , ca face o treaba buna...bafta...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum