|
|
|
Autor |
Mesaj |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 2:23 am Titlul subiectului: |
|
|
AnDrU a scris: | foarte bun exemplu, mersi baubau
nu stiu de ce nu m`am gandit si eu la port in josul cutiei (am ramas blocat pe port in mijloc. de aia ma limita si marimea portului ca daca il faceam mai mare trebuia si mai lung si ma cam blocam la indoituri)
intradevar ma gandeam la 150l pentru ca, caut un compromis intre spl si hq
la 120l @ 40hz pierd destul de mult din spl, am sa incerc cu o incinta din carton sa vad dimensiunile maxime care le poate avea
chiar daca in general ascult cam ce merge la radio, vreau sa pot asculta lil john - throw it up sau late nite tip si sa ma bucur de toate frecventele
stiti voi ce vreau sa zic  |
Din cate stiu eu ... cu cat frecventa de acordaj e mai mare (bineinteles in anumite limite) SPL-ul creste dar scade raspunsul in frecventa (nu mai coboara bine) deci, daca tu vrei raspuns bun in frecventa, parerea mea e sa acordezi putin mai jos .. in jur de 35 Hz. Daca vrei "brrr - brrr" acordeaza sus ... 50-60 Hz
Bafta |
|
Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Oct 15, 2007 9:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
am gresit eu, sq voiam sa zic acolo
eu pe la 35Hz voi acorda incinta, ziceam de 40hz referitor la exemplul lui baubau |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|