|
|
|
Autor |
Mesaj |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Sep 24, 2006 1:21 pm Titlul subiectului: incinta |
|
|
buna! mi-am luat o pereche de boxe pe fata si am ramas cu boxle vechi. sunt de 20 ani dar merg extraordinar de bine. sunt beginer in domeniu si m-am hotarat sa fac niste incinte pt boxele respective, asa de distractie. vreau sa-mi spuneti ce materiale sa cumpar, ce forma, dimensiune sa aiba incinta, ce materiale pt insonorizare (daca-i cazul). boxele-s niste Blaupunkt de 16,5 cm.
sa nu va enervati pe topicul meu .... este un start spre a construi subwoofere de calitate (not )
Merci mult!! |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Sep 24, 2006 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca material merge orice pal, mdf de preferinta sa fie un mdf subtire (1cm si putin). Neavand paramtrii difuzoarelor esti nevoit sa faci incinte inchise. Spre exemplu am vazut in manualul difuzoarelor DLS ca pentru 16,5 cm este recomandata o incinta de 10-12L. Pentru alt tip de cutie trebuiesc luate masuratori destul de complicate.
Bafta !!! _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Sep 24, 2006 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ms! ma rezum la incinta inchisa. trebuie sa folosesc vatelina/burete? pt o incinta de 10-12 L ce H, L ,l sa folosesc? ma gandesc ca trebuie sa fie paralelipiped dreptunghic, sau? |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Sep 24, 2006 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar fi ca sa fii sigur ca nu o sa fie nevoie de vatelina sau burete faci incinta din material mai gros 1,8-2 cm. Si da, paralelipiped dreptunghic: 16(adancime)*35(inaltime)*20(latime) cm volum interior. Dimensiunea finala depinde de grosimea materialului.
Am zis in mesajul anterior de material subtire; foloseste totusi material ca pentru incinte serioase (mari) de 1,8-2 cm pentru ca nu o sa vibreze deloc dintr-atata difuzor. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|