Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

insonorizare
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am asa ceva pe masina ... si nici nu am de gand sami fac asa ceva pt ca nu dispun de bani pt asa ceva ... momentan ma chinui sa ajung la 30 mil sami iau statie subwoofer cabluri condensator ... knd o sa am bani am sami fac si io asa ceva !

ce ai vazut in poza nu este masina mea ... dar dupa ce am desfacut un golf si un passat .. si apoi vazand si pozele cu ionsonorizarea facuta pe logan .. mia venit in cap ideea cu fubra de sticla ... si am pus in practik pe masina unu preten cu o nova ,,, pacat ca nu am facut poze ... sincer diferenteles f mari !

io am ramas masca ... knd am realizat din ce difuri "de 2 bani" suna asa de bine muzica in gollf ... erau niste cartoane .. pe jumate coapte de caldura ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby alea 2 sigur nuti ajung decat dc vrei sa faci cu economie ... si cand faci cu economie ... tot cu economie o sa se auda ... tiam zis ... insonorizantul este folosit sa reduca vibratiile la nivelul tablei masinii ... dar u in portiera ai niste spatii f mari de acoperit ... incerca sa acoperi intai spatiile si apoi insonorizant !
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bn ms pt ajutor
Sus
bogdan

Data înscrierii: 12/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 4:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este vreo diferenta intre material fonoabsorbant si insonorizant?! Embarassed
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 4:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ... am o explicatie dar nu stiu dc este cea reala !
fonoabsorbant este buretele de studio ... cel care seamana cu cartonul de la oua !
insonorizantul este : " Materialul insonorizant utilizeaza tehnologii avansate de atenuare a vibratiilor rezistente la temperaturi de pana la 200 grade Celsius datorita foliilor multi-strat de aluminiu. Compozitia unica adeziv-atenuator da rezultate excelente, fara a se dezlipi in timp de pe panoul pe care a fost aplicata. Caracteristicile super-adezive si de maleabilitate ale materialului ofera o suprafata maxima de contact, critica pentru o insonorizare de calitate. "

deci materialul fonoabsorbant ( dupa cum zice si numele ) absoarbe sunet !
insonorizantul reduce din vibratii !
Sus
bogdan

Data înscrierii: 12/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Ian 20, 2007 6:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine bine...... inseamna ca este o mare diferenta...atunci cui trebuie fonoabsorbant pe portiere?! adik http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Custom_Roadkill_RKC4/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Door_Kit/ ??? Multumesc.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Ian 20, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci in portiere in nici un caz nu ai nevoie de material fonoabsorbant ! pe la cheder .. mai "picura" apa si .. materialul va absorbi ... va tine apa pe tabla .. si va rugini ! io am vazut portbagajul facut cu material fonoabsorbant ... acum nusj dc era pus si insonorizant pe interior !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum