Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

insonorizare
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 12:46 pm    Titlul subiectului: insonorizare Răspunde cu citat (quote)

as vrea sa stiu si io daca pot sa insonorizez usile fata cu un material maro crem nu stiu cum se numeste este ca un burete de spuma
dar se poate insonoriza cu el
daca nu care ar fi cea mai ieftina metoda
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

datimi si mie niste idei ce as putea folosii
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi este de ajuns 2x http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Custom_Roadkill_RKC4/

Ultima modificare efectuată de către dgdgaby la Mie Ian 10, 2007 12:26 am, modificat de 1 dată în total
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va rog un raspuns
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru portiere fata ti-ar ajunge sa pui in jurul difuzoarelor si sa astupi ceva gauri...prea putin pentr o portiera atat de "aerisita: cum e la 1310.

catre ceilalti membri...poate ca dgdgaby nu are decat 16 ani (sau cati ai, scuza-ma, nu am retinut exact) dar asta nu e un motiv sa nu-l ajutati daca pune o intrebare...
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 12:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e nimic asus cu varsta mea mai exista si oameni care vor sa te ajute ex esti tu su multumesc de sfat
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dc vrei sa faci o treaba klumea .. incerca sa "inchizi" usa cu panouri de fibra de sticla ... si pe int fibrei sa pui ceva insonorizant ... am sa incerc sa fac un desen si sa postez ca sa ai idee de ce vreau sati zic !
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu linia rosie e conturul placii de fibra ... cu albastr .. insonorizantul pe interior ...
dc nu ai bani de insonorizant profesional ... nu face prostia sa pui burete sau materiale care sa absoarba si sa retina umezeala ... ca in usile de dacie " ploua " si ai sa te trezesti cu rugina cat cuprinde ...
sper sa te fi ajutata macar un pic de ajutor ... dgdgaby ...

numa bine !

IMG_2982.JPG
 Description:
 Filesize:  100.65 KB
 Viewed:  634 Time(s)

IMG_2982.JPG

Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta nu cred ca e usa de dacie si nu prea am inteles ce contur si ce insonorizat pe interior
ms pt ajutor
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uf .. usa este de logan ...
am facuto ca idee de "acoperire" a gaurilor pe unde pot rasufla difurile ... ca diful sa sune cat mai bine e de preferat sai faci incinta ... in cazul tau nu ai cum sa faci incinta in usa .. asa cai sa faci din intreaga usa o incinta ...
acum ai inteles !? Embarassed
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da si insonorizatul pe interior este pe tabla din afara sau pe tablita aia de fibra
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe interior ... pe tabla usii ... si pe exterior ... pe tabla usii si peste placile de fibra !
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 11:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku ai logan?
e eficienta insonorizarea pe masina din imagine?
ma gandeam ca ar fi mai mare suprafata pe care ar trebui pus insonorizant, dar desi e logic, nu ma gandeam ca are gauri asa mari in panou..
presupun ca daca ar fi mai mare suprafata insonorizata ar fi mai putine zgomote .. dar .... de unde suprafata? Laughing
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

insonorizare serioasa...vezi la prezentari la mihai ce a facut la portiere la solenza...ceva de genul am si pe logan dar pe interior am dynamat original...nu sunt foarte multumit, o sa mai trag un extreme.
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Mie Ian 10, 2007 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie la dacia 1310 imi ajung 2x http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Custom_Roadkill_RKC4/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum