|
|
|
Autor |
Mesaj |
AlinC
Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 31
|
Trimis: Dum Aug 13, 2006 11:03 am Titlul subiectului: insonorizare |
|
|
salut
citeam pe forum ca aduceti si solutii mai avantajoase din punct de vedere financiar, pentru insonorizat....am un logan si ma intereseaza sa insonorizez in primul rand usile din fata....si in functie de preturi si portbagajul....nu am stabilit inca un buget pentru asa ceva, voi vedea in functie de propunerile voastre ce pot si ce nu pot sa fac ....."acum".
astept tot felul de solutii.
merci.... |
|
Sus |
|
 |
AlinC
Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 31
|
Trimis: Dum Aug 13, 2006 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
am m-ai aflat de Alu-Band (de la DenBraven) stie cineva ceva despre acest produs....
Nimeni nu a mai insonorizat masina?nici macar cu Dynamat?  |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
salut.
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Desi Loganul meu este pe benzina am impresia ca zgomotul de fond este mult prea mare. Pe langa asta mi-as dori si o imbunatatire a sunetului de la sistemul audio...
Am incercat o intrebare direct pe mail dar inca nu am primit raspuns..
Oricum interesant ar fi de aflat cat ar costa materialele si pretul manoperei pentru intreaga masina (portbagaj, usi fata-spate, podea, plafon, sub bord) dar si o solutie mai ieftina (portbagaj, usi fata si podea)...sper sa ma lamuresc in curand ce si cum.
Salutari. |
|
Sus |
|
 |
taz21 Pasionat
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|