| |
| Autor |
Mesaj |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Mie Sep 19, 2007 4:45 pm Titlul subiectului: insonorizare |
|
|
| kt costa o insonorizare a usilor din fata ale unui logan ?.....si dak imbunatateste performatele...Multumesc anticipat ! |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
Trimis: Joi Sep 20, 2007 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
kiar nimeni ?  |
|
| Sus |
|
 |
d-rive
Data înscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi Sep 20, 2007 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, uite ca iti raspund tot eu
Depinde pentru ce vrei sa faci insonorizarea aia, cu ce materiale. Ce anume vrei sa imbunatateasca, banuiesc ca performantele audio ale difuzoarelor. Pai zi si tu ce difuzoare ai in usi. _________________ Pioneer fan |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
d-rive
Data înscrierii: 08/Sep/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 8:59 am Titlul subiectului: |
|
|
se pot imbunatati performantele dar sa nu te astepti la minuni, conteaza destul de mult ce difuzoare ai.
Personal nu as investi banii in insonorizare tinand cont de sistemul care il ai.
Uita-te pe site (be-loud) ca sunt mai multe variante de insonorizare, din pacate aceste materiale nu sunt tocmai ieftine si o insonorizare facuta bine depaseste bugetul care l-ai alocat pentru "scule", HU si dif-uri.
Imi place HU tau, eu l-am luat pe 2900 si sunt multumit. Bine, nu am pretentii prea mari. _________________ Pioneer fan |
|
| Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
man nu iti trebuie insonorizare la 35 de watti care ii are difuzorul ! daca ar avea vreo 100 de watti (desigur sa ii furnizezi cam tot pe acolo ) atunci trebuie insonorizare ! ca iti dardaie usa si toate porcariile de pe ea  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Materialele ieftine de insonorizare intr-adevar nu fac cine stie ce treaba, mai pe scurt nu merita efortul. Difuzoarele tale sunt slabutze ca putere si nu necesita asa ceva. Daca vrei sa dai vreo 6-10 mil pe o insonorizare oarecum serioasa poate ca simti ceva .
Din fericire mai sunt si alte efecte ale insonorizarii: reduce zgomotul venit din afara (iarasi vorbesc de ceva facut calumea). Tu decizi !  _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Sep 23, 2007 2:36 pm Titlul subiectului: Re: insonorizare |
|
|
| moga_mihai a scris: | | kt costa o insonorizare a usilor din fata ale unui logan ?.....si dak imbunatateste performatele...Multumesc anticipat ! |
depinde de cat de mult vrei sa pui, de materiale si de cata atentie acorzi operatiunii.
parerea mea : este una dintre cele mai dificile chestii de facut la un sistem auto, dar merita toti banii si tot efortul. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Sep 23, 2007 7:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| TheDragon a scris: | man nu iti trebuie insonorizare la 35 de watti care ii are difuzorul ! daca ar avea vreo 100 de watti (desigur sa ii furnizezi cam tot pe acolo ) atunci trebuie insonorizare ! ca iti dardaie usa si toate porcariile de pe ea  |
la puterea care o scoate un player (~25W RMS ) se simte nevoia de insonorizare daca ai difuzoare bune (nu naparat cu un RMS mare)
daca e vorba de 100W RMS nu se discuta montarea lor fara insonorizare de cea mai buna calitate.
@ moga_mihai cel mai bine iesi cu pachetele mari.
asta e unu dintre exemple:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Xtreme_Bulk_Pack/ iti ajunge sa faci o treaba foarte buna si e destul incat sa nu te zgarcesti la usi + ca iti si ramane
o varianta la limita ar fi :
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Original_Door_Kit/ , dar eu zic ca e insuficient pt o use. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 3:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu merita sa strici banii pe dynamat original. daca tot iei dynamat, ia extreme. si daca nu ai bani de extreme, uita-ta la stp m1. |
|
| Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar Oct 02, 2007 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Silviu a scris: | Materialele ieftine de insonorizare intr-adevar nu fac cine stie ce treaba, mai pe scurt nu merita efortul. Difuzoarele tale sunt slabutze ca putere si nu necesita asa ceva. Daca vrei sa dai vreo 6-10 mil pe o insonorizare oarecum serioasa poate ca simti ceva .
Din fericire mai sunt si alte efecte ale insonorizarii: reduce zgomotul venit din afara (iarasi vorbesc de ceva facut calumea). Tu decizi !  |
nu neaparat ce este ieftin inseamna ca nu este de calitate , de ex materialul de izolatie fonica de la POWERBASS eu zic ca este la fel de bun ca si dynamat extreme si la jumatate de pret ... 3 mp din care iese 2 usi in 3 straturi !!! si atunci este izolat mai mult decat de ajuns, iese la 400 ron.... dynamat are nume deja si eu zic ca se plateste mai mult numele firmei decat produsul .... |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
www.sounddeadenershowdown.com
ca sa va faceti o impresie despre complicatiile din lumea insonorizarii.
2 materiale o fi aratand la fel dar compozitia chimica este ceva care conteaza. la fel e si povestea cu cauciucurile. |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | www.sounddeadenershowdown.com
ca sa va faceti o impresie despre complicatiile din lumea insonorizarii.
2 materiale o fi aratand la fel dar compozitia chimica este ceva care conteaza. la fel e si povestea cu cauciucurile. |
man ai drepatate ....dar aceste diferente se simt de la un anumit nivel in sus , ca si conectica de altfel  |
|
| Sus |
|
 |
Mario_b
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 33
|
Trimis: Sâm Oct 06, 2007 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
La un pret mult mai mic si cu rezultate bunicele gasiti ALUBAND de la Den Braven, care e facut ca izolator pentru constructii dar e IDENTIC cu Dynamat si la un pret de 10x mai mic.
Am participat la insonorizarea usilor unui Logan cu aluband si pot spune ca se aude mai bine, usile se inchid mai frumos si se simt mai grele, insa nu te astepta la minuni. |
|
| Sus |
|
 |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Oct 08, 2007 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| Mario_b a scris: | La un pret mult mai mic si cu rezultate bunicele gasiti ALUBAND de la Den Braven, care e facut ca izolator pentru constructii dar e IDENTIC cu Dynamat si la un pret de 10x mai mic.
Am participat la insonorizarea usilor unui Logan cu aluband si pot spune ca se aude mai bine, usile se inchid mai frumos si se simt mai grele, insa nu te astepta la minuni. |
foarte adevarat pt ca si eu am avut usile cu aluband, dar nu e chiar identic cu dynamat, oricum dupa insonorizarea usilor se va simti efectul chiar si cu difuzoarele acelea. vei simti cum basul este mai puternic, sunetul este mai precis, zgomote de afara mai putine. |
|
| Sus |
|
 |
|