|
Autor |
Mesaj |
SirNenea
Data înscrierii: 26/Sep/2006 Mesaje: 8 Locație: Constanta=>Bucuresti si retur
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 6:08 pm Titlul subiectului: insonorizarea masinii |
|
|
salutare as dori sa stiu si eu cu ce as putea sa inonorizez masina dar la un pret mai mic
adica ma intereseaza si alte variante inafara de Dynamat
multumesc
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 6:45 pm Titlul subiectului: Re: insonorizarea masinii |
|
|
pai vezi ca au aparut si la be-loud produse de la stinger ceva mai ieftine ca dynamat. sau tu te referi la ceva...facut de mana ta? daca da....eu zic sa strangi bani si sa faci cu astea de mai sus. eu mi-am izolat singur masina cu folie bituminoasa autoadeziva. portbagaj, aripi spate, podea, plafon, portiere, sub bord....si sa fiu a naibii daca n-am fost un prost. am muncit ca un rob o saptamana....folia bituminoasa nu se lipeste prea usor . cat despre rezultat, sunt multumit, dar tot e diferenta fata de o izolatie profi.
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar daca arata aparent identic, materialele astea din constructii nu sunt la fel de bune.. Diferenta se vede cand sta masina in soare 2 ore si se incinge tabla si iti curge materialul sau se dezlipeste...
Materialele profi sunt special gandite sa reziste la conditiile de exploatare specifice.
Foliile Stinger sunt sensibil mai ieftine decat Dynamat:
http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Insonorizare/
|
|
Sus |
|
 |
SirNenea
Data înscrierii: 26/Sep/2006 Mesaje: 8 Locație: Constanta=>Bucuresti si retur
|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 9:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu eu ma refer la solutia aia cu care se da masina pe dedesupt ca imi scapa numele acum daca e buna
si am vrut sa creez acest topic pt ca sunt dastule pers care nu isi permit sa dea 2-3 mil sau mai mai mult pe o insonorizare profi si vor sa stie ce altfel de variante au ca sa faca o insonorizare completa a masinii
stiu ca cele profi sunt cele mai bune dar ma gandesc ca poate mai sunt si alte variante poate chiar ceea despre care am zis eu mai sus
eu asta as vrea sa stiu pt ca mi-am cumparat si eu un sub si inainte de al monta as vrea sa insonorizez si eu porbagajul (am o dacia nova) si poate chiar si usile
si ce as mai dori e daca cineva stie toti pasii pt o insonorizare profi facuta acasa sa ne explice si noua mai pe larg
va multumesc
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 31, 2006 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
tu te referi la antifon? pai ala nu-i prea bun la interior. decat ala tot folia bituminoasa e mai buna. e si ieftina (cu 1 mil am facut 2 masini), si rezultatele sunt destul de bune. sub dinamat bineinteles dar se simte diferenta destul de mare inainte/dupa. era una subtirica, pe la vreo 3 mm....cu aia se lucreaza mai usor. de curs....deocamdata n-o curs nimica....intr-adevar am masina alba
|
|
Sus |
|
 |
taz21 Pasionat
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Niste poze, nu ai cu isonorizarea facuta?
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
o insonorizare buna n-are voie sa se vada . n-am fost inspirat sa fac niste poze cand am izolat-o. acum nu prea mai sunt multe de vazut, si sa m-apuc s-o demontez... hai ca o sa dau zilele astea macar o fata de portiera jos, sa fac o poza.
|
|
Sus |
|
 |
taz21 Pasionat
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma refeream la poze din timpul montarii. Acum nu are rost sa dai fata de usa jos, pt. noi.
Folia se lipeste cu pistolul cu aer cald sau are un adeziv ca la stickere?
E vorba cumva de Aluband, sau ceva de genul asta, si se gaseste prin Praktiker, Brico?
Bafta
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu. m-a speriat cineva ca aliband nu se comporta bine la temperaturi mai mari, asa ca am luat folie bituminoasa autoadeziva. se foloseste la acoperisuri, la imbinari. e ca si aluband dar fara aluminiu. rezista f bine la caldura, dar e cam dificil de lipit, are un adeziv dar e cam slabut....e destul de greu de lipit, dar odata lipit nu-l mai dai jos. ca sa-mi fie munca usoara, l-am lipit cu pistol cu aer cald. am taiat bucati de 15cmx15cm, le-am incalzit bine cu pistolul, apoi le-am aplicat. munca e multa, dar dupa parerea mea a meritat, diferenta inainte/dupa e destul de mare, nu numai la zgomote, dar si la vibratii si dpdv termic.
|
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 7:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
am incercat eu cu aluband. am pus in portbagaj, pe partea de tabla din spatele numarului de inmatriculare, dar pe interior (logic ). diferenta e cat de cat sesizabila, la vibratii, dar nu e cine stie ce.
astept sa-mi termin anumite investitii si apoi cred ca o sa incerc si un kitul de la stinger, desi nu ma pricep la desfacut/montat fete de usa .
|
|
Sus |
|
 |
AlinC
Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 31
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 7:41 pm Titlul subiectului: insonorizare usi dacia logan |
|
|
ma intereseaza si pe mine ce solutii imi dati pentru insonorizare usa fata Dacia Logan Diesel.
A facut cineva ceva in sensul asta si care sunt rezultatele, costurile, etc.....
Merci mult.
O zi buna tuturor
|
|
Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 6:49 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am folosit Stinger expert Roadkill atat in Tico cat si in C4 (in sfarsit, deocamdata stau pe hol cele 2 bulk packuri )
Description: |
|
Filesize: |
130.15 KB |
Viewed: |
944 Time(s) |

|
|
135.82 KB |
686 Time(s) |

|
|
139.29 KB |
573 Time(s) |

|
|
124.37 KB |
514 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
AlinC
Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 31
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un Kit ti-a ajuns pentru amandoua usile? se vede(aude) o crestere a calitatii sunetului?merita investitia?
|
|
Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 2:42 am Titlul subiectului: |
|
|
la tico am folosit 4 coli (un bulk pack are 9)
diferenta e imensa, mentionez ca masina aia a castigat cate ceva in domeniu , cu niste difuzoare nu tocmai high end (JL TR650CSi)
|
|
Sus |
|
 |
amateur
Data înscrierii: 23/Iul/2006 Mesaje: 26
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Intreb si eu: care este rolul acestei insonorizari ?
Pentru a elimina vibratiile masinii, sau pentru a creste calitatea sunetului (prin eliminarea rezonantelor nedorite) ?
|
|
Sus |
|
 |
|