Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intre alpine 103bt si Pioneer Deh-p6000ub

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
luigyy90
Pasionat

Data înscrierii: 15/Aug/2009
Locație: Bacau/Brasov/Onesti

MesajTrimis: Dum Sep 05, 2010 7:53 pm    Titlul subiectului: Intre alpine 103bt si Pioneer Deh-p6000ub Răspunde cu citat (quote)

As avea nevoie de o parere momentan am un alpine 103bt care mi se pare foarte aiurea meniul si as vrea sa il schimb cu un pioneer deh-p6000ub numai ca imi e sa nu il vand si sa imi iau ceva mai prost adik sa nu fie pioneerul mai rau decat alpine-ul .
symy139

Data înscrierii: 03/Sep/2010

MesajTrimis: Lun Sep 06, 2010 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut,

Ca performante, nu prea vad diferente mari, 2 perechi de rca iesiri, usb, ++ etc., singurul criteriu dupa care sa zicem ca s-ar putea face diferenta e aspectul si interfata cu user-ul. Eu am un pionner si are meniul destul de placut, usor de accesat ce te intereseaza. Iar ca performanta propriu-zisa, nu ar trebui sa iti faci probleme, isi face treaba cu brio. Sincer, nu vreau sa discreditez Alpine-ul, dar nu am avut deaface niciodata cu unu, doar in magazine, si nu prea mi-au starnit interes. Daca ai posibiltatea sa il schimbi, de ce sa nu o faci, Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
luigyy90
Pasionat

Data înscrierii: 15/Aug/2009
Locație: Bacau/Brasov/Onesti

MesajTrimis: Joi Sep 09, 2010 1:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-un sfarsit am dat alpine-ul si mi-am achizitionat pioneer deh-p6000ub vreau sa zic ca am ramas fara cuvinte diferenta e destul de mare si sesizabila bass-ul mai pronuntzat sunetul parca mai clar si mai usor de umblat pe el in timpul mersului ce altceva pot sa zic decat I LOVE MY PIONEER
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum