|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
luigyy90 Pasionat
Data înscrierii: 15/Aug/2009 Mesaje: 56 Locație: Bacau/Brasov/Onesti
|
Trimis: Dum Sep 05, 2010 7:53 pm Titlul subiectului: Intre alpine 103bt si Pioneer Deh-p6000ub |
|
|
As avea nevoie de o parere momentan am un alpine 103bt care mi se pare foarte aiurea meniul si as vrea sa il schimb cu un pioneer deh-p6000ub numai ca imi e sa nu il vand si sa imi iau ceva mai prost adik sa nu fie pioneerul mai rau decat alpine-ul . _________________ I like it BOM BOM |
|
| Sus |
|
 |
symy139
Data înscrierii: 03/Sep/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Sep 06, 2010 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
salut,
Ca performante, nu prea vad diferente mari, 2 perechi de rca iesiri, usb, ++ etc., singurul criteriu dupa care sa zicem ca s-ar putea face diferenta e aspectul si interfata cu user-ul. Eu am un pionner si are meniul destul de placut, usor de accesat ce te intereseaza. Iar ca performanta propriu-zisa, nu ar trebui sa iti faci probleme, isi face treaba cu brio. Sincer, nu vreau sa discreditez Alpine-ul, dar nu am avut deaface niciodata cu unu, doar in magazine, si nu prea mi-au starnit interes. Daca ai posibiltatea sa il schimbi, de ce sa nu o faci,  |
|
| Sus |
|
 |
luigyy90 Pasionat
Data înscrierii: 15/Aug/2009 Mesaje: 56 Locație: Bacau/Brasov/Onesti
|
Trimis: Joi Sep 09, 2010 1:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intr-un sfarsit am dat alpine-ul si mi-am achizitionat pioneer deh-p6000ub vreau sa zic ca am ramas fara cuvinte diferenta e destul de mare si sesizabila bass-ul mai pronuntzat sunetul parca mai clar si mai usor de umblat pe el in timpul mersului ce altceva pot sa zic decat I LOVE MY PIONEER _________________ I like it BOM BOM |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|