|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
flaviusmaff
Data înscrierii: 08/Apr/2012 Mesaje: 20
|
Trimis: Lun Iun 09, 2014 6:38 pm Titlul subiectului: Intrebare player Pioneer P5000UB |
|
|
Va salut. Am o nelamurire legata de player-ul pe care-l detin de vreun an, aceea ca cel de la care l-am cumparat nu mi-a spus ca este model USA si ca nu prinde decat frecventele impare de radio. Se poate face ceva in privinta asta? Nu-s chiar ascultator de radio, dar cand te plicitisesti de muzica de pe stick, parca ar merge. Nu as vrea sa-l vand, pentru ca este impecabil si din ce m-am mai documentat pe net, e un model destul de bun.
| Description: |
|
| Filesize: |
55.07 KB |
| Viewed: |
243 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Iun 09, 2014 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am mai citit undeva ceva legat de ce vrei tu ..nu ma intreba unde ca nu mai stiu..si nu pot sa-ti zic decat ca se poate. Trebuie sa-si bage nasul in el cineva care cu adevarat se pricepe.
|
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Lun Iun 09, 2014 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am pioneer si merge sa setez ecartul de frecvente, adica din 50 in 50hz sau din suta in suta.
|
|
| Sus |
|
 |
flaviusmaff
Data înscrierii: 08/Apr/2012 Mesaje: 20
|
Trimis: Mar Iun 10, 2014 3:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu merge, ca am incercat toate metodele, daca vreau sa prind 98.00, o ia 97.90-98.10 si nu prind decat doua-trei posturi, doua cred ca sunt bisericesti.
|
|
| Sus |
|
 |
figone
Data înscrierii: 10/Feb/2013 Mesaje: 12 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Iun 24, 2014 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| Aceeasi problema o am si eu la un Pioneer FH-X700BT. Nu am reusit sa aflu un raspuns...
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|