Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebare player Pioneer P5000UB

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
flaviusmaff

Data înscrierii: 08/Apr/2012

MesajTrimis: Lun Iun 09, 2014 6:38 pm    Titlul subiectului: Intrebare player Pioneer P5000UB Răspunde cu citat (quote)

Va salut. Am o nelamurire legata de player-ul pe care-l detin de vreun an, aceea ca cel de la care l-am cumparat nu mi-a spus ca este model USA si ca nu prinde decat frecventele impare de radio. Se poate face ceva in privinta asta? Nu-s chiar ascultator de radio, dar cand te plicitisesti de muzica de pe stick, parca ar merge. Nu as vrea sa-l vand, pentru ca este impecabil si din ce m-am mai documentat pe net, e un model destul de bun.

x130DEHP500-f_mt.jpeg
 Description:
 Filesize:  55.07 KB
 Viewed:  242 Time(s)

x130DEHP500-f_mt.jpeg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Iun 09, 2014 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am mai citit undeva ceva legat de ce vrei tu ..nu ma intreba unde ca nu mai stiu..si nu pot sa-ti zic decat ca se poate. Trebuie sa-si bage nasul in el cineva care cu adevarat se pricepe.
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Lun Iun 09, 2014 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am pioneer si merge sa setez ecartul de frecvente, adica din 50 in 50hz sau din suta in suta.
Sus
flaviusmaff

Data înscrierii: 08/Apr/2012

MesajTrimis: Mar Iun 10, 2014 3:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu merge, ca am incercat toate metodele, daca vreau sa prind 98.00, o ia 97.90-98.10 si nu prind decat doua-trei posturi, doua cred ca sunt bisericesti. Laughing
Sus
figone

Data înscrierii: 10/Feb/2013
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mar Iun 24, 2014 10:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aceeasi problema o am si eu la un Pioneer FH-X700BT. Nu am reusit sa aflu un raspuns...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum