Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebari boxe , isonorizare golf 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
spzHades

Data înscrierii: 21/Iul/2012

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2014 4:33 pm    Titlul subiectului: Intrebari boxe , isonorizare golf 4 Răspunde cu citat (quote)

Am un golf 4 in doua usi.

Am un Kenwood 4x55W

Pe haion am montate 2 alpine ovale 2x100w luate de pe be-loud.

Pe fata am boxe stock iar cea din dreapta e pocnita si as vrea sa pun niste http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Alpine/Custom-Fit/SXE-1750S/

Optional daca tot le schimb mi-as mai cumpara o boxa stock de golf 4 si as muta boxele de pe fata pe spate, ideea e ca nu stiu ce mai imi trebuie pe spate in afara de inele MDF.

Ma intereseaza care este costul de montare al boxelor de sus alpine pe fata.

Optional ce mi-ar mai trebui ca sa mut boxele de pe fata pe spate (precizez ca pe spate n-am inele si e decat tabla... am prins niste herturi direct acolo in lacas si se auzeau execrabil).

Si ca informatie cat costa o isonorizare pe masina?

Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai nu prea mai are rost sa pui in usile din spate, nu cred sa-ti aduca vreun plus, cele de pe polita le vor acoperi.
Monteaza-le singur, o sa fii mai satisfacut. Very Happy
Sus
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2014 2:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un pachet de insonorizant e 350lei pt 4mp 2, depinde cat de mult vrei sa insonorizezi si pt ce. te poate costa si 1000e doar insonorizarea ... pt toata masina Very Happy and more who knows
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum