|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
spzHades
Data înscrierii: 21/Iul/2012 Mesaje: 19
|
Trimis: Vin Mar 28, 2014 4:33 pm Titlul subiectului: Intrebari boxe , isonorizare golf 4 |
|
|
Am un golf 4 in doua usi.
Am un Kenwood 4x55W
Pe haion am montate 2 alpine ovale 2x100w luate de pe be-loud.
Pe fata am boxe stock iar cea din dreapta e pocnita si as vrea sa pun niste http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Alpine/Custom-Fit/SXE-1750S/
Optional daca tot le schimb mi-as mai cumpara o boxa stock de golf 4 si as muta boxele de pe fata pe spate, ideea e ca nu stiu ce mai imi trebuie pe spate in afara de inele MDF.
Ma intereseaza care este costul de montare al boxelor de sus alpine pe fata.
Optional ce mi-ar mai trebui ca sa mut boxele de pe fata pe spate (precizez ca pe spate n-am inele si e decat tabla... am prins niste herturi direct acolo in lacas si se auzeau execrabil).
Si ca informatie cat costa o isonorizare pe masina?
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Sâm Mar 29, 2014 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai nu prea mai are rost sa pui in usile din spate, nu cred sa-ti aduca vreun plus, cele de pe polita le vor acoperi.
Monteaza-le singur, o sa fii mai satisfacut.  |
|
| Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Sâm Mar 29, 2014 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
un pachet de insonorizant e 350lei pt 4mp 2, depinde cat de mult vrei sa insonorizezi si pt ce. te poate costa si 1000e doar insonorizarea ... pt toata masina and more who knows |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|