|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 1:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic ca nu o sa ai nevoie de condensator. |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asus a scris: | e nu, tubul e foarte apreciat de taximetristi si twister(no offense twister, nu caut sa te jignesc ...daca tie-ti place, e f bine) . mie personal singurul tub care cat de cat mi s-a parut ca suna ok era cs1200T. restul...no comment. tubul bubuie bine, dar parca...fara forma, imi suna mai mult a vajait decat a muzica. daca/cauti si putina calitate, mergi pe trapezoidala |
Acum am remarcat mesajul tau, stai linistit, nu ma ofuschez atat de usor
N-as putea spune ca apreciez incinta cilindrica mai mult decat cea clasica, insa personal nu prea aveam variante. Initial, cand mi-am luat primul 1204T nu intuiam ca o sa ma intind la inca un subwoofer. Cum arata un cilindru si un trapez in portbagaj, zici ca erau parasutate din avion Chiar si 2 cutii arata asemenea a 2 valize, cel putin in portbagajul Daciei.
Daca imi luam cutie a 2-a oara (ceea ce am si intentionat, stii bine), trebuia sa mut tubul mai in spate, trapezul nu cred ca incape decat in locul primului tub, altfel loveste in capacul portbagajului.
Oricum, am planuri de restructurari, un monoblock de cel putin 700W RMS si un singur subwoofer de 15". Si de obicei imi duc la indeplinire planurile  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu ca vroiai incinta nu tub, da cum era vorba de tuburi mi-a mers gandul la tine . stai calm...si eu am avut 2 tuburi in logan, 2*CS1200T... . cat despre trapez+tub...abia le-am bagat la mine in logan, putine sanse sa intre in berlina. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|