|
Autor |
Mesaj |
sintax
Data înscrierii: 11/Oct/2006 Mesaje: 10 Locație: de la Ploiesti..sa traiesti
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 7:15 pm Titlul subiectului: JBL CS 1204T vs. JBL GTO 1000B |
|
|
salut. am o mare problema cu alegerea....stiu ca nu sunt cele mai tari sub la vanzare dar sincer nu cred ca mi-ar trebui mai mult, si parca nici f multi bani nu vreau sa cheltuiesc. ideea este ca nu stiu care este mai bun (adika tub sau incinta trapezoidala).
sincer in acest moment inclin spre tub. astept parerile voastre - sa pot sa cumpar odata
P.S: si amplif intre
xtreme XA 3002 si blaupunkt GTA 275
Ce combinatie a-ti alege voi in locul meu?
Va multam super fain ptr. raspunsuri.......si sa ne auzim bine si tare
sau cat se poate dupa bugetu fiecaruia. |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 100
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
1000B se ca auzi ceva mai corect dat 1204T se va auzi in mod sigur ceva mai tare.
La amplificatoare, cand am fost pus in situatia sa aleg am ales Blaupunkt-ul. In prezent, am in masina 1204T + GTA 275 care, pentru banii dati pe ele, suna foarte bine.
Ca amplificator, te-as sfatui oricum sa alegi GTA275.
Ca subwoofer, acu depinde si de tine, de ce vrei mai mult, calitate sau cantitate. Daca vrei sa se auda mai atre ia tubul. Partea proasta la tub e si faptul ca ocupa destul de mult loc in portbagaj. |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Off: Ca tot veni vorba de cablu: Vazusem pe un site (romanesc) cablu pentru boxe la 40 RON metrul. |
|
Sus |
|
 |
sintax
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
sincer referitor la amplif si eu tot spre blau ma indreptam....parca pare mai profi (defapt este mai incarcat) daca pot spune asta despre un amplif de 2 800 000, dar cel de la extreme are putere in punte mai mare decat blau .. deci din cate stiu eu voi putea obtine maxim din wooffer fara distorsiuni (asta in conditia in care blau are doar 210 w in punte iar woof tine 250 w...deci clar ampliful va fi sub putere).
In ceea ce priveste incinta.....stiam ca tunul scoate cel mai bine, nu?
Sincer daca pot spune asta la banii astia - ma intereseaza si putin de claritate si calitate - adika degeaba bubuiala daca este doar bubuiala de cartoane sau bidoane de cauiciuc pe asfalt (totusi sa fim seriosi una peste alta suma cheltuita ptr. amplif+woofer+conectica va fi destul de mica - undeva intre 7 mil si 7,5 mil, nu ma astept la minuni, dar sper ca (virgula) cu ajutorul vostru sa reusesc sa fac o configuratie care sa se auda rezonabil). |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
e nu, tubul e foarte apreciat de taximetristi si twister(no offense twister, nu caut sa te jignesc ...daca tie-ti place, e f bine) . mie personal singurul tub care cat de cat mi s-a parut ca suna ok era cs1200T. restul...no comment. tubul bubuie bine, dar parca...fara forma, imi suna mai mult a vajait decat a muzica. daca/cauti si putina calitate, mergi pe trapezoidala |
|
Sus |
|
 |
m.technik Pasionat

|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 9:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Extreme ar trebui sa aiba in punte 1 x 160W, deci nu are mai mult decat GTA 275. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Noi 29, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
cumpara gta275 cu 1000B si se va auzi rezonabil. |
|
Sus |
|
 |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am 1204t si sunt foarte multumit de el....chiar foarte multumit...se aude bine si la volum mic si la volum ridicat acum depinde ce masina ai...eu tot pe incinta te-as sfatuii sa mergi...parca bassul din tub la vol ridicat in cateva melodii te oboseste  |
|
Sus |
|
 |
sintax
|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 1:35 am Titlul subiectului: |
|
|
este vb de un logan...deci nu f mare ca si incinta.......ma surprinde puterea pe care ai mentionat-o m.technik (in oferta xtreme-ul este trecut in punte cu 300w - probabil ca este o greseala ceva - sincer mi se pare si mie ciudat acum pe 4 ohmi are 2x50w si in punte are 1x300w)......m-ati convins o sa aleg woof trapezoidal si ampliful de la blau....m-am uitat pe site putin si am vazut si gto 1200b si este mai scump decat gto 1000 cu doar 400.000 - cred ca se merita mult mai bine sa iau gto 1200b tinand cont ca are difuzorul de 30 cm banuiesc ca se aude mult mai bine chiar daca aparent au aceeiasi putere.
Multam mult ptr. ajutor - sper ca undeva pe saptamana viitoare sa fac un drum pana la BUC. sa le cumpar..........asta daca le aveti pe stoc  |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 8:59 am Titlul subiectului: |
|
|
nu e greseala la xtreme...zice clar: 4 ohmi in punte - 1 x 300W maxim. dec MAXIM nu RMS. a "omis" producatorul sa spuna puterea RMS a puntii. bine macar ca a spus puterea pe canal la 2 ohm, ca sa-ti poti calcula singur puntea. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
asus are dreptate...
unii producatori mizeaza pe clientii grabiti care nu "mesteca" bine oferta
daca poti sa plusezi pentru un gto1200b ar fi si mai rezonabil sunetu  |
|
Sus |
|
 |
sintax
|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
da ai dreptate Asus. dasta e bine sa ai prieteni. clar se merita pentru 400.000 diferenta sa iau GTO 1200b si asa o sa fac.
mai am o intrebare referitoare la acest sistem - am nevoie de condensator ptr. aceasta configuratie? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Noi 30, 2006 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
in mod normal nu
ai logan cu AC ?? |