Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL CS 1204T vs. JBL GTO 1000B
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
sintax

Data înscrierii: 11/Oct/2006
Locație: de la Ploiesti..sa traiesti

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 7:15 pm    Titlul subiectului: JBL CS 1204T vs. JBL GTO 1000B Răspunde cu citat (quote)

salut. am o mare problema cu alegerea....stiu ca nu sunt cele mai tari sub la vanzare dar sincer nu cred ca mi-ar trebui mai mult, si parca nici f multi bani nu vreau sa cheltuiesc. ideea este ca nu stiu care este mai bun (adika tub sau incinta trapezoidala).

sincer in acest moment inclin spre tub. astept parerile voastre - sa pot sa cumpar odata Very Happy

P.S: si amplif intre
xtreme XA 3002 si blaupunkt GTA 275

Ce combinatie a-ti alege voi in locul meu?
Va multam super fain ptr. raspunsuri.......si sa ne auzim bine si tare Laughing
sau cat se poate dupa bugetu fiecaruia.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1000B se ca auzi ceva mai corect dat 1204T se va auzi in mod sigur ceva mai tare.
La amplificatoare, cand am fost pus in situatia sa aleg am ales Blaupunkt-ul. In prezent, am in masina 1204T + GTA 275 care, pentru banii dati pe ele, suna foarte bine.

Ca amplificator, te-as sfatui oricum sa alegi GTA275.
Ca subwoofer, acu depinde si de tine, de ce vrei mai mult, calitate sau cantitate. Daca vrei sa se auda mai atre ia tubul. Partea proasta la tub e si faptul ca ocupa destul de mult loc in portbagaj.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu, ca intotdeauna voi zice ca incinta din lemn ramane cea mai de incredere. De obicei suna corect si ocupa spatiul din portbagaj in mod mai judicios.

Ca statie e f buna pentru valoarea ei cea Blaupunkt, desi difuzorului i-ar trebui mai mult de atat (fie el tub sau incinta). Daca ai avea de unde 120 lei in plus se merita sa cumperi:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/RX/RX_22/
E o statie mai potenta, cu caracteristici mai bune si mai dotata. Are filtru subsonic, care e util. s.a.m.d.

Sa nu uiti ca-ti trebuie si un kit de cabluri:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz_20mm/

P.S. (off-topic) Acum vad:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Stinger_Expert_SX20/
SUPER-TARE. Are cineva instalat ceva asemanator ?? Stiu ca ar trebui sa se vada diferente in sunet. Eu am cumparat pt acasa un cablu Bandridge OFC si nu-mi mai fshhhh-ia, iar inaltele erau mai bine definite.

m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Off: Ca tot veni vorba de cablu: Vazusem pe un site (romanesc) cablu pentru boxe la 40 RON metrul.
Sus
sintax

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer referitor la amplif si eu tot spre blau ma indreptam....parca pare mai profi (defapt este mai incarcat) daca pot spune asta despre un amplif de 2 800 000, dar cel de la extreme are putere in punte mai mare decat blau .. deci din cate stiu eu voi putea obtine maxim din wooffer fara distorsiuni (asta in conditia in care blau are doar 210 w in punte iar woof tine 250 w...deci clar ampliful va fi sub putere).

In ceea ce priveste incinta.....stiam ca tunul scoate cel mai bine, nu?
Sincer daca pot spune asta la banii astia - ma intereseaza si putin de claritate si calitate - adika degeaba bubuiala daca este doar bubuiala de cartoane sau bidoane de cauiciuc pe asfalt (totusi sa fim seriosi una peste alta suma cheltuita ptr. amplif+woofer+conectica va fi destul de mica - undeva intre 7 mil si 7,5 mil, nu ma astept la minuni, dar sper ca (virgula) cu ajutorul vostru sa reusesc sa fac o configuratie care sa se auda rezonabil).
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e nu, tubul e foarte apreciat de taximetristi si twister(no offense twister, nu caut sa te jignesc Wink ...daca tie-ti place, e f bine) Very Happy . mie personal singurul tub care cat de cat mi s-a parut ca suna ok era cs1200T. restul...no comment. tubul bubuie bine, dar parca...fara forma, imi suna mai mult a vajait decat a muzica. daca/cauti si putina calitate, mergi pe trapezoidala
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Extreme ar trebui sa aiba in punte 1 x 160W, deci nu are mai mult decat GTA 275.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 10:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cumpara gta275 cu 1000B si se va auzi rezonabil.
Sus
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am 1204t si sunt foarte multumit de el....chiar foarte multumit...se aude bine si la volum mic si la volum ridicat acum depinde ce masina ai...eu tot pe incinta te-as sfatuii sa mergi...parca bassul din tub la vol ridicat in cateva melodii te oboseste Rolling Eyes
Sus
sintax

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 1:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este vb de un logan...deci nu f mare ca si incinta.......ma surprinde puterea pe care ai mentionat-o m.technik (in oferta xtreme-ul este trecut in punte cu 300w - probabil ca este o greseala ceva - sincer mi se pare si mie ciudat acum pe 4 ohmi are 2x50w si in punte are 1x300w)......m-ati convins o sa aleg woof trapezoidal si ampliful de la blau....m-am uitat pe site putin si am vazut si gto 1200b si este mai scump decat gto 1000 cu doar 400.000 - cred ca se merita mult mai bine sa iau gto 1200b tinand cont ca are difuzorul de 30 cm banuiesc ca se aude mult mai bine chiar daca aparent au aceeiasi putere.

Multam mult ptr. ajutor - sper ca undeva pe saptamana viitoare sa fac un drum pana la BUC. sa le cumpar..........asta daca le aveti pe stoc Question
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 8:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e greseala la xtreme...zice clar: 4 ohmi in punte - 1 x 300W maxim. dec MAXIM nu RMS. a "omis" producatorul sa spuna puterea RMS a puntii. bine macar ca a spus puterea pe canal la 2 ohm, ca sa-ti poti calcula singur puntea.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 9:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus are dreptate...

unii producatori mizeaza pe clientii grabiti care nu "mesteca" bine oferta

daca poti sa plusezi pentru un gto1200b ar fi si mai rezonabil sunetu Wink
Sus
sintax

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da ai dreptate Asus. dasta e bine sa ai prieteni. Very Happy clar se merita pentru 400.000 diferenta sa iau GTO 1200b si asa o sa fac.

mai am o intrebare referitoare la acest sistem - am nevoie de condensator ptr. aceasta configuratie?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in mod normal nu

ai logan cu AC ??
Sus
sintax

MesajTrimis: Joi Noi 30, 2006 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yap
are aer conditionat
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum