|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 17, 2007 5:01 am Titlul subiectului: |
|
|
pai eu am ajuns doar la prima intalnire si am ascultat dls ms6a dar nu m-au impresionat deloc din p d v d al spl-ului. intr-adevar, calitate aveau, dar parca prea trebuia hp-sul ridicat ca sa nu intre in distorsiuni spre deosebire de gto-urile mele, amplificate tot cu gto, care sunau foarte tare.... eu tind sa iti recomand P-urile de la jbl... dar dc vrei doar calitate mergi pe focal...desi eu cred ca nu isi pun in valoare calitatile amplificate de jbl gto nici unele nici altele, iti trebuie macar un dls ca 23 ..iar 2 amplificatoare vor suna mult mai bine decat unul pe 4 canale |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 17, 2007 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta banuiam si eu ca 2 amplificatoare ar trebui sa sune mai bine decat unul , dar mai exista si alti factori la mijloc , cum ar fi banii pe primul loc , spatiul in masina ...
pt ce am eu nevoie cred ca este destul de bine un 1204Br + un sistem amplificate de GTO 75.4 . Asta cel putin deocamdata , inca nici nu le am montate pe masina . mai tarziu cine stie , poate or sa mi se schimbe si gusturile, dar presupun ca la inceput majoritatea au inceput de jos ( un sistem mediocru ) si pe urma in timp au invatat ce inseamna sq si cu ce se mananca . eu sincer mai am pana la punctul ala , sa ma satur deocamdata de bubuiala , si pe urma sigur o sa ma reprofilez .... dar mai intai trebuie sa'mi fac damblaua  _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|