Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

jbl sau pioneer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
dorian
Priceput

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 12:07 pm    Titlul subiectului: jbl sau pioneer Răspunde cu citat (quote)

sal,

am un http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/GTO_1202D/ merita schimbat cu http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Pioneer/TS-W306C/ daca gasesc cumparator prntru jbl ?

vad ca nu se prea agita lumea pt pioneer ?? d c ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 12:10 pm    Titlul subiectului: Re: jbl sau pioneer Răspunde cu citat (quote)

ptr ca sunt destul de asemanatoare ca performante. 100W inseamna mai nimica.

Ultima modificare efectuată de către asus la Sâm Noi 18, 2006 12:16 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 12:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Diferenta nu va fii una deosebita, Pioneer castiga in putere ,insa pierde la sensibilitate.
Eu personal nu am o impresie extraordinara despre difuzoarele Pioneer, cele care le-am avut eu au avut probleme cu suspensia. Pioneer face HU foarte bune, restul e average.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa iei jbl-u ca are Fs mai joasa Wink
Sus
dorian
Priceput

Data înscrierii: 03/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fost convins ca vreau sa schimb jbl cu pioneer dar acuma mam razgandit in vitor daca o sa am o masina care merita pun http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/Kicker/S15L5/ + http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/Rock_Mono_1000/

lol acuma 1 luna si-a luat cu preten un sistem in dacie de 600 de euro si se aude jenant abea simti ceva in bancheta si amplificatorul este facut manua .... (sub de 200 rms la bani astia) chinezisme
eu merg pe be loud !!! merita
Sus
pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

faptul ca amplificatorul e facut manual nu este neaparat un lucru rau!

pt s15l5 ai nevoie de mai multa putere daecat da magnatul ala
Sus
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu da JBL pe pioneer acesta din urma este mai pretentios si merge f bine in special cu amplifurile tot pioneer care sunt destul de scumpe. Eu am un subwoofer pioneer TS 306 DVC (cu doua bobine) care in legat la un infinity REF 7541a nu da rezultate deloc satisfacatoare, si acum nu stiu cum sa scap de el si sa achizitionez un altul de preferat tot infinity pt ca am mai vazut combinatia pe o tigra si se auzea incredibil de bine.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@cumnatu: in ce cutie folosesti pioneer-ul ? Am simulat sub-ul asta si intr-adevar este pretentios. Nu este flexibil ca tunare, incinta recomandata de producator fiind singura optiune valabila. Daca nu e in cutia indicata de ei, apar mici probleme.
cumnatu
Pasionat

Data înscrierii: 01/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Silviu ... ai perfecta dreptate in ceea ce priveste incinta ...la inceput l-am folosit intr-o incinta inchisa nu stiu exact volumul si rezultatul a fost dezamagitor acum este intr-un tub si rezultatul este muuuuuuuuult superior dar parca tot nu este suficient .
Dar vreau sa zic ca este f pretentios si in ceea ce priveste amplificarea la inceput am dat in el cu un magnat The Rock 400 de 200w rms in punte care clar nu avea putere suficienta pt el dar dadea totusi un bas destul de infundat si clar cu toate ca saraca era cat se poate de blanita. Am schimbat o cu un infinity REF 7541a la care cu levalul putin peste jumatate deja basul nu mai este clar si infundat . diferenta dintre magnat si infinity este mica si nu se sesizeaza decat afara prin tremuratul intregii masini si nu si in interiorul acesteia.
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atentie !!! Nu folosi incinte "standard". Nu sunt bune pentru toate. Metoda de verificare este empirica sau prin teste teoretice. S-ar putea, daca i-ai face o incinta special pentru el dupa cum zice producatorul, care sa inlocuiasca tubul, sa obtii rezultate imbunatatite.

Incintele inchise au eficienta mai mica si calitate a sunetului imbunatatita, dar care nu se potriveste deloc cu sub-ul in cauza. (punctajul EBP este peste 50)

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum