| |
| Autor |
Mesaj |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 12:10 pm Titlul subiectului: Re: jbl sau pioneer |
|
|
ptr ca sunt destul de asemanatoare ca performante. 100W inseamna mai nimica.
Ultima modificare efectuată de către asus la Sâm Noi 18, 2006 12:16 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 12:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Diferenta nu va fii una deosebita, Pioneer castiga in putere ,insa pierde la sensibilitate.
Eu personal nu am o impresie extraordinara despre difuzoarele Pioneer, cele care le-am avut eu au avut probleme cu suspensia. Pioneer face HU foarte bune, restul e average. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic sa iei jbl-u ca are Fs mai joasa  |
|
| Sus |
|
 |
dorian Priceput
Data înscrierii: 03/Noi/2006 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
faptul ca amplificatorul e facut manual nu este neaparat un lucru rau!
pt s15l5 ai nevoie de mai multa putere daecat da magnatul ala |
|
| Sus |
|
 |
cumnatu Pasionat
Data înscrierii: 01/Noi/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 8:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu da JBL pe pioneer acesta din urma este mai pretentios si merge f bine in special cu amplifurile tot pioneer care sunt destul de scumpe. Eu am un subwoofer pioneer TS 306 DVC (cu doua bobine) care in legat la un infinity REF 7541a nu da rezultate deloc satisfacatoare, si acum nu stiu cum sa scap de el si sa achizitionez un altul de preferat tot infinity pt ca am mai vazut combinatia pe o tigra si se auzea incredibil de bine. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
@cumnatu: in ce cutie folosesti pioneer-ul ? Am simulat sub-ul asta si intr-adevar este pretentios. Nu este flexibil ca tunare, incinta recomandata de producator fiind singura optiune valabila. Daca nu e in cutia indicata de ei, apar mici probleme. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
cumnatu Pasionat
Data înscrierii: 01/Noi/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Silviu ... ai perfecta dreptate in ceea ce priveste incinta ...la inceput l-am folosit intr-o incinta inchisa nu stiu exact volumul si rezultatul a fost dezamagitor acum este intr-un tub si rezultatul este muuuuuuuuult superior dar parca tot nu este suficient .
Dar vreau sa zic ca este f pretentios si in ceea ce priveste amplificarea la inceput am dat in el cu un magnat The Rock 400 de 200w rms in punte care clar nu avea putere suficienta pt el dar dadea totusi un bas destul de infundat si clar cu toate ca saraca era cat se poate de blanita. Am schimbat o cu un infinity REF 7541a la care cu levalul putin peste jumatate deja basul nu mai este clar si infundat . diferenta dintre magnat si infinity este mica si nu se sesizeaza decat afara prin tremuratul intregii masini si nu si in interiorul acesteia. |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Sâm Noi 18, 2006 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atentie !!! Nu folosi incinte "standard". Nu sunt bune pentru toate. Metoda de verificare este empirica sau prin teste teoretice. S-ar putea, daca i-ai face o incinta special pentru el dupa cum zice producatorul, care sa inlocuiasca tubul, sa obtii rezultate imbunatatite.
Incintele inchise au eficienta mai mica si calitate a sunetului imbunatatita, dar care nu se potriveste deloc cu sub-ul in cauza. (punctajul EBP este peste 50) _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
|