Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

JBL vs MTX
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu sincer nu le-as amplifica...mai ales daca le-as pune pe un player mai potent, cu un HPF pe la 80 Hz. daca ai deja un player mai slabut (scuza-ma, n-am recitit tot topicul), amplificatorul ales de tine e ok dar grija la reglaje.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ema

Data înscrierii: 18/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si ce player mi-ai recomanda? Vreau sa fie neaparat negru, sau cel putin cat mai mult din el sa fie negru daca nu tot, ca si asa tre sa il pun cu adaptor, si daca e si alta culoare o sa arate prea nasol . . . pretul lui sa fie pana in 800 RON, si sa scoata cat mai mult din difurile pe care le am, adica sa pot sa le exploatez la maxim, vreau sa scot si ceva bass din ele.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P5900MP/

nu te lua dupa poza, verdele ala bolnav e chiar aiurea pus. display-ul si tastele pot fi programate pe alte culori.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 3:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificarea difuzoarelor pe care le ai e o idee buna, vor suna mai bine, mai clar, si chiar mai tare daca vrei... Daca le amplifici insa pe toate 4 vei avea nevoie si de un subwoofer pentru a obtine un sunet echilibrat.
GTA 4 Special e OK dar tine cont ca e un amplificator entry level... Diferenta va fi mare oricum fata de amplificarea player-ului dar Blaupunkt GTA 475 sau JBL CS 60.4 ar fi mai bune.
Cu un GTA 475 sau un JBL GTO 75.4 poti sa amplifici fata si un woofer pe viitor. Spatele poti sa-l lasi pe player, mai bine amplifici un woofer cu celelalte 2 canale in punte.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 6:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ema a scris:
Nu ma ajuta nimeni? Acum am si sistemul pt usi fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THS502/ Am nevoie de amplificator pe 4 canale ca sa amplific si difurile de pe spate, alea sunt de 65W tot MTX.

Un amplificator ca si asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_4_Special_Mk_II/ ar fi bun pentru difuzoarele mele? Vad ca nu specifica numic de intrari doar ca sunt RCA, asta inseamna ca as putea sa conectez la el un player portabil fara alte adaptoare? E bun oare la performanta, pentru difurile mele adica scoate din ele tot ce pot, sau trebuie sa ma orientez spre unul mai scump, nu de alta dar mie mi se pare super ok la pret. Cele 4 RCA-uri de la intrare sunt cate unul pentru fiecare canal, sau are doua intrari stereo, cate 2 RCA-uri pe fiecare intrare?

un amplif cu aux in esteblaupunkt gta475 si ai avantajul ca poti conecta si mp3 portabil prin mufa jack si un player de masina prin mufe rca, dar daca player-ul original nu are iesiri rca, iti trebuie neaparat adaptor, deoarece intrarea high level din amplificator este slaba calitativ.
Sus
tocicristi1

Data înscrierii: 11/Feb/2007
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci pentru o mai buna auditie trebuiesc montate adaptoare hi-low?? ce intelegeti voi prin semnal slab caliatativ?? eu am achizitionat sistemul asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_2/ si playerul meu e cel original si nu are iesiri rca. la acest tip de amplificator e necesar montarea unui adaptor? eu nu fac in masina studio de inregistrari si nici nu am pretentia sa se auda sunetul perfect. la un player de pe o solenza ce poti sa-i ceri?? deci... POT MONTA SISTEMUL FARA ADAPTOR?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum