| |
| Autor |
Mesaj |
Ema
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 13
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde pentru ce le vrei.
jbl-urile in cauza nu le poti folosi direct pe player,ele au nevoie de amplificator, pentru ca au impedanta de 2 ohmi, iar playerul suporta doar impedante egale sau mai mari decat 4 ohmi. |
|
| Sus |
|
 |
Ema
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pai ma intereseaza mai mult calitatea sunetului. Faptul ca JBL - ul e pe 2 ohmi nu ma deranjeaza ca vreau sa le si amplific. Faza e ca din foarte multe variante de sisteme mi s-au recomandat acestea doua, in gama asta de pret, dar nu am avut posibilitatea sa le aud ca sa pot face o comparatie si de aceea mai am nevoie si de parerea voastra. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| MTX este peste gama GTO de la JBL. Suna mai bine, mai frumos. |
|
| Sus |
|
 |
Ema
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Merci, atunci raman pe MTX, si pe mine tot MTX-ul ma tenta mai mult. Acum ce amplificator as avea nevoie pentru ele? Puteti sa-mi recomandati ceva?
Apropo, nu stiu cum e treaba cu difuzoarele de masina, cei 55W sunt pentru pereche sau fiecare difuzor in parte are aceasta putere? In cazul sistemelor pentru acasa, combine muzicale, se specifica puterea totala, de aceea sunt nelamurit cu cei 55W. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
|
| Sus |
|
 |
Ema
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| In cazul in care la player nu am nici o alta iesire inafara de cea de difuzore cum fac? Leg statia pe aceste iesiri? Mai e nevoie de vreun adaptor sau ceva de genul acesta? |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Dum Ian 21, 2007 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai nevoie d un adaptor hi-low |
|
| Sus |
|
 |
Ema
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si care e rolul acestui adaptor, la ce foloseste, ce se intampla daca leg statia fara adaptor? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca ai intrare high level, nu e bai, doar calitatea lasa de dorit. daca nu are intrare high, doar low, adica tip RCA, atunci ai nevoie de adaptorul in cauza. intrarea pe low level, e o intrare care primeste semnal neamplificat, in timp ce semnalul pe iesirile normale ale playerului...bineinteles ca sunt la un nivel mult mai mare fiind amplificate. adaptorul in cauza reduce semnalul de max 25W rms ai playerului, la o iesire de 2V, adica o valoare agreeata de intrarea low level a amplificatorului. |
|
| Sus |
|
 |
Ema
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sa inteleg ca la intrarea unui amplificator care are RCA pot aplica semnal neamplificat, de exemplu de la un mp3 portabil? Aceasta intrare e ca si una auxiliara sau daca vreau sa mai conectez ceva de genul acesta (portabile) trebuie sa caut un amplif care are intrare auxiliara separata? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| n-am incercat sa conectez un player portabil sau pda...in principiu ar merge. oricum unele amplificatoare au si auxiliar in, pe langa low level. |
|
| Sus |
|
 |
Ema
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Un amplificator ca si asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_4_Special_Mk_II/ ar fi bun pentru difuzoarele mele? Vad ca nu specifica numic de intrari doar ca sunt RCA, asta inseamna ca as putea sa conectez la el un player portabil fara alte adaptoare? E bun oare la performanta, pentru difurile mele adica scoate din ele tot ce pot, sau trebuie sa ma orientez spre unul mai scump, nu de alta dar mie mi se pare super ok la pret. Cele 4 RCA-uri de la intrare sunt cate unul pentru fiecare canal, sau are doua intrari stereo, cate 2 RCA-uri pe fiecare intrare? |
|
| Sus |
|
 |
Ema
|
Trimis: Vin Ian 26, 2007 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ma ajuta nimeni? Acum am si sistemul pt usi fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/THS502/ Am nevoie de amplificator pe 4 canale ca sa amplific si difurile de pe spate, alea sunt de 65W tot MTX.
Un amplificator ca si asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_4_Special_Mk_II/ ar fi bun pentru difuzoarele mele? Vad ca nu specifica numic de intrari doar ca sunt RCA, asta inseamna ca as putea sa conectez la el un player portabil fara alte adaptoare? E bun oare la performanta, pentru difurile mele adica scoate din ele tot ce pot, sau trebuie sa ma orientez spre unul mai scump, nu de alta dar mie mi se pare super ok la pret. Cele 4 RCA-uri de la intrare sunt cate unul pentru fiecare canal, sau are doua intrari stereo, cate 2 RCA-uri pe fiecare intrare? |
|
| Sus |
|
 |
Ema
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| up |
|