Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Kit amplif 10mm ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Lim

Data înscrierii: 31/Iul/2007
Locație: Cluj - Napoca

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 3:45 pm    Titlul subiectului: Kit amplif 10mm ? Răspunde cu citat (quote)

Salut ,

E ok un : http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V101/ Question Question Question

pentru : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Rock/Rock_4000/

+

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Ultra_300_Reflex/

...pe un logan diesel .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e mai mult decat ok...o sa poti sa mai pui si ceva dupa daca o sa vrei sa imbunatatesti...
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic sa te orientezi spre un kit de 20 mm ...
Cel de 10 e un pic subdimensionat ...
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
Eu zic sa te orientezi spre un kit de 20 mm ...
Cel de 10 e un pic subdimensionat ...

Asculta-l ca stie ce zice ...
Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu cat e mai mult cu atat mai bine, dar...

eu in masina mea (logan 1,6) am montat un sistem cu 2 amplifuri si condeu de 1 farad (un CA 41 pt difuri si un GZ 2.500TX pt sub) toate pe un calblu alfatec de 16mm. pana acum nu au fost probleme. eu zic ca se aduna putere un picutz mai mare decat are el la momentul asta Wink . intr-adevar am un pic de probleme cu lumina in bord dar e cantitate neglijabila...oricum...mergi pe varianta lui..diferenta de pret e nesemnificativa... eu zic totusi ca merge si mai mic.
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Oct 16, 2007 4:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai pana si ce ai tu acolo de 16mm mi se pare un pic cam micutz ... Gandeste-te ca 2.500TX are 300W in 4 ohmi, 2 sigurante de 25A ...
CA 41 are 2 sigurante de cate 30A ...
In total ar inseamna 110A ... Nu cred ca ai tot timpul 110A consum ...
Dar undeva in jur de 60-70 tot ajunge ...
Cel de 16mm de care zici tu, in conditii normale, la un traseu de 4-4.5 metri, iti rezista in limite ok undeva in jur de 40-50A ...
De aceea sunt de parere ca mai bine e sa ai mai mult, decat sa dai din colt in colt ca e subdimensionat sau mai stiu eu ce ...
Daca e mai gros cablul, nu inseamna ca ajunge mai putin curent din fata de la baterie pana in spate ...
Daca dai blana in amplificatoare, si cablul este cu dimensiunea la limita, vei observa ca acel cablu are tendinta de a se incalzi ...
Pentru o diferenta foarte mica de pret, eu zic sa iei mai gros ca sa stai linistit si pe parcurs sa mai adaugi un amplificator fara sa umbli iar la traseul de alimentare.

Am atasat mai jos tabelul de referinta pentru dimensiunile cablurilor ... Wink

cabluri.jpg
 Description:
 Filesize:  268.11 KB
 Viewed:  324 Time(s)

cabluri.jpg

Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 8:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Corect...cablul meu e la limita..si recunosc ca mi s-a spus asta si cand am montat ultimul amplif la be-loud. inainte mergeam pe un CA22 cu un sub DLS W312B dar nu eram multumit de bass. acum merg cu 2.500TX pe 2 ohmi, unde s-ar zice ca scoate 500W, un pic exagerat cred. Pana acum nu am simtit miros de fum, dar o sa fiu atent de acum incolo. Merci de lamuriri si bafta!
Sus
Lim

Data înscrierii: 31/Iul/2007
Locație: Cluj - Napoca

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma am cerut un Dietz de 20 mm pentru un CA 23 (DLS) si un JBL 1204 BP ....totul merge struna , nu palpaie nimic , atat doar ca sigurantza de la Dietz s-a dovedit a fi ...prost lipita - a mers vreo 20 min. , dar am schimbato si e ok.
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Oct 17, 2007 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/
este mai bun la aceeasi bani
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum