|
|
|
Autor |
Mesaj |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Dec 04, 2006 9:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti lua si asa ceva. daca nu te deranjeaza sa dai un ban in plus. in principiu, un cablu de 2x1 ti-ar fi destul. |
|
Sus |
|
 |
compteam
Data înscrierii: 04/Dec/2006 Mesaje: 15 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 04, 2006 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc.
Dupa ce iau, o sa va anunt cum este.
Later edit: am comandat ieri 12 m de cablu, si pana acum nu m-a sunat nimeni Dar e si maine o zi...
 |
|
Sus |
|
 |
compteam
Data înscrierii: 04/Dec/2006 Mesaje: 15 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 8:25 pm Titlul subiectului: Bucla de volum |
|
|
Baieti,
sunt un pic confuz.
La statia din casa, de mai sus, mi se pare acum ca daca ascult un CD nivelul volumului se inscrie intr-o "bucla", daca-i pot spune asa. Adica se da mai incet jumatate de secunda, cu o periodicitate de 4 - 5 secunde. Cam ca la un TV din ala pe lampi, cand se vedea bine cateva secunde, dupa aia nu, si tot asa.
Aveti vreo idee?
CD - ul bag intr-un DVD, iar semnalul in statie merge printr-un cablu optic.
Are de-a face cu polaritatea boxelor, ca v-am zis mai sus ca le-am legat in zece mii de feluri, dar nu-mi dau seama daca e corect ? Sau s-a dus naibii statia de nefolosire?
Alta intrebare? Daca statia, sau subwooferul, nu sunt folosite cu saptamanile, e mai bine sa le scot din priza, decat sa stea in standby ? Auzisem ceva de "uscatul condensatorilor". E adevarat ?
Va rog, un raspuns... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|