|
Autor |
Mesaj |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 10:46 pm Titlul subiectului: Logan MCO |
|
|
autovehiculul in cauza este un logan cu usile insonorizate + inel adaptor mdf .
o poza face cat 100 de cuvinte.. asa ca am atasat schema sistemului meu . astept pareri si opinii
Ultima modificare efectuată de către Pigoo la Sâm Feb 07, 2009 2:29 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
destul de bun sistemul.......ce incinta ai la pioneer?ce ai folosit la insonorizare?
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
incinta e facuta de mine.. cu chiu cu vai, am folosit-o inainte pe un alpine type-e sw-e1243 , are 60L intern , iar portul este rotund, diametru 10cm si lungime 34cm . dupa calcule ar fi acordata la 34hz .
initial am vrut sa cumpar MDF sa fac alta incinta pt ca la asta care o am acum fluiera portul pt ca are suprafata mica, dar am dat banii pe al 2-lea amplificator pt difuzoarele de pe fata .
insonorizantul folosit la usi este STP Vibroplast M1 , un pachet de 8 foi pe usa .
Description: |
|
Filesize: |
380.22 KB |
Viewed: |
720 Time(s) |

|
|
480.83 KB |
919 Time(s) |

|
|
68.56 KB |
597 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Andyno
Data înscrierii: 18/Ian/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
adypala a scris: | destul de bun sistemul.......ce incinta ai la pioneer?ce ai folosit la insonorizare? |
desutl de bun !!!???....
pai dardaie geamurile la masinile parcare la 2 strazi...e super marfa sistemul
|
|
Sus |
|
 |
Andyno
|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Andyno a scris: | adypala a scris: | destul de bun sistemul.......ce incinta ai la pioneer?ce ai folosit la insonorizare? |
destul de bun !!!???....
pai dardaie geamurile la masinile parcare la 2 strazi...e super marfa sistemul  |
|
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Dum Ian 18, 2009 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Andyno a scris: | adypala a scris: | destul de bun sistemul.......ce incinta ai la pioneer?ce ai folosit la insonorizare? |
desutl de bun !!!???....
pai dardaie geamurile la masinile parcare la 2 strazi...e super marfa sistemul  |
omule......depinde cu ce compari tu
ce alte sisteme ai mai auzit?
ala e termenul tau de comparatie?ca dardaie geamurile?
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 3:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Insonorizantul nu pare sa fie presat cum trebuie usi ...
Cu ce l-ai presat?
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 5:12 am Titlul subiectului: |
|
|
cu mana. la momentul respectiv eram incepator in d'ale insonorizatului asa ca nu am ce comenta, insa si-a facut si inca isi face treaba foarte bine din punctul meu de vedere. vroiam sa scap de rezonanta aia de tabla nasoala... si de vibratiile alea aiurea ale usii , iar totul a iesit conform planurilor .
pe viitor urmeaza sa fac alta incinta subwooferului, precum cea pe care o aveam in plan acum(insa am dat banii pe amplificatorul multicanal), iar mai pe viitor si o insonorizare a portbagajului cu 2 pachete de Vizomat BT2 - 8 folii , la banii astia nu ma astept la ceva spectaculos, insa cred ca isi va face treaba. cu 16 folii 45 x 30cm pot acoperi foarte multe gauri si pot imbraca multa tabla . telul principal ar fi sa fac usa/tabla portbagajului sa nu mai vibreze asa tare pentru ca face o galagie imensa in afara masinii(4 foi pana acum), sa fac aripa de pe stanga mai tzapana pentru ca se umfla de zici ca mai are un pic si sare(inca 2 foi) si nu in ultimul rand vreau sa acopar gaurile de sub cartonul de sub luneta(inca 2 foi), care face o galagie infernala din cauza vibratiilor cartonului care sunt produse de aerul dislocat care de altfel nu are pe unde sa iasa . pana acum teoretic s-ar folosi doar un pachet, insa pot sa pun pariu ca se mai gasesc locuri unde mai pot pune si restul foilor din al 2-lea pachet
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 10:19 am Titlul subiectului: |
|
|
Stai linistit ... Vei vedea cum dispar cele 2 pachete si o sa te miri unde ...
Legat de Vizomat BT2, l-am folosit cu incredere la toata podeaua (40 foi) si se simte diferenta.
|
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
cristi sa stapanesti sanatos si mult si bine toate componentele sistemului.e un sistem foarte bun pt bugetul care s-a alocat si suna chiar foarte bine.l-am ascultat si am fost foarte placut impresionat.nu e un sistem puternic(nu dardaie geamurile la 5km distanta) dar se aude frumos..clar,componentele sunt foarte bine echilibrate iar wooferul in acea incinta da un randament mult peste ce ma asteptam eu,cu exceptia micii probleme a portului(kre avand in vedere k portbagaju e sigilat la logan nu se aude fluieratu).una peste alta mie unul mi-a placut cum se aude intregul sistem pe ansamblu.inca odata felicitari cristi...si sper sa nu te rezumi doar la atat...
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 4:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
merci.
una alta.. tocmai am primit telefon de la magazinul care am facut comanda la amplificatorul multicanal si mi-au spus ca nu mai e in stoc
cu toate ca am sunat vineri si au zis ca este in stoc si sa revin cu un telefon azi .
si dupa ce m-am uitat mai bine am realizate ca toate preturile au crescut peste tot cu cel putin 10% din cauza lu euro asta
|
|
Sus |
|
 |
Andyno
|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
ehhh...glumisem si eu..sistemul se aude cat de cat binisor...
|
|
Sus |
|
 |
adypala Priceput
|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
parca ziceai ca ai avut membrana rupta la pioneer........ai prob cu el acum?
|
|
Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Ian 19, 2009 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu . de cand l-am facut si pana acum s-a comportat excelent . se aude ca si cand n-ar fi patit nimic (e si normal as putea spune, tinand cont ca bobina nu a fost afectata deloc, decat membrana taiata si reconditionata cu niste teflon imbibat in silicon) .
intre timp s-a rezolvat si cu amplificatorul . nu mai aveau in stoc Crunch-ul de 4x90w asa ca am luat modelul cu 4x60w . poimaine ar trebui sa ajunga . dar inca nu am cabluri, alea vin deabia vinerea viitoare
|
|
Sus |
|
 |

|
|
Sus |
|
 |