Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Logan MCO
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 10:46 pm    Titlul subiectului: Logan MCO Răspunde cu citat (quote)

autovehiculul in cauza este un logan cu usile insonorizate + inel adaptor mdf .
o poza face cat 100 de cuvinte.. asa ca am atasat schema sistemului meu . astept pareri si opinii Smile

Ultima modificare efectuată de către Pigoo la Sâm Feb 07, 2009 2:29 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

destul de bun sistemul.......ce incinta ai la pioneer?ce ai folosit la insonorizare?
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incinta e facuta de mine.. cu chiu cu vai, am folosit-o inainte pe un alpine type-e sw-e1243 , are 60L intern , iar portul este rotund, diametru 10cm si lungime 34cm . dupa calcule ar fi acordata la 34hz .
initial am vrut sa cumpar MDF sa fac alta incinta pt ca la asta care o am acum fluiera portul pt ca are suprafata mica, dar am dat banii pe al 2-lea amplificator pt difuzoarele de pe fata . Laughing
insonorizantul folosit la usi este STP Vibroplast M1 , un pachet de 8 foi pe usa .

01102008(016).jpg
 Description:
 Filesize:  380.22 KB
 Viewed:  720 Time(s)

01102008(016).jpg

01102008(026).jpg
 Description:
 Filesize:  480.83 KB
 Viewed:  919 Time(s)

01102008(026).jpg

100_20932.JPG
 Description:
 Filesize:  68.56 KB
 Viewed:  597 Time(s)

100_20932.JPG

Sus
Andyno

Data înscrierii: 18/Ian/2009

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adypala a scris:
destul de bun sistemul.......ce incinta ai la pioneer?ce ai folosit la insonorizare?

desutl de bun !!!???....

pai dardaie geamurile la masinile parcare la 2 strazi...e super marfa sistemul Cool
Sus
Andyno

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andyno a scris:
adypala a scris:

destul de bun !!!???....

pai dardaie geamurile la masinile parcare la 2 strazi...e super marfa sistemul Cool
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 18, 2009 11:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andyno a scris:
adypala a scris:

desutl de bun !!!???....

omule......depinde cu ce compari tu Laughing Laughing
ce alte sisteme ai mai auzit?
ala e termenul tau de comparatie?ca dardaie geamurile? Laughing Laughing
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 3:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Insonorizantul nu pare sa fie presat cum trebuie usi ...
Cu ce l-ai presat?
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 5:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu mana. la momentul respectiv eram incepator in d'ale insonorizatului asa ca nu am ce comenta, insa si-a facut si inca isi face treaba foarte bine din punctul meu de vedere. vroiam sa scap de rezonanta aia de tabla nasoala... si de vibratiile alea aiurea ale usii , iar totul a iesit conform planurilor Smile .
pe viitor urmeaza sa fac alta incinta subwooferului, precum cea pe care o aveam in plan acum(insa am dat banii pe amplificatorul multicanal), iar mai pe viitor si o insonorizare a portbagajului cu 2 pachete de Vizomat BT2 - 8 folii , la banii astia nu ma astept la ceva spectaculos, insa cred ca isi va face treaba. cu 16 folii 45 x 30cm pot acoperi foarte multe gauri si pot imbraca multa tabla Smile . telul principal ar fi sa fac usa/tabla portbagajului sa nu mai vibreze asa tare pentru ca face o galagie imensa in afara masinii(4 foi pana acum), sa fac aripa de pe stanga mai tzapana pentru ca se umfla de zici ca mai are un pic si sare(inca 2 foi) si nu in ultimul rand vreau sa acopar gaurile de sub cartonul de sub luneta(inca 2 foi), care face o galagie infernala din cauza vibratiilor cartonului care sunt produse de aerul dislocat care de altfel nu are pe unde sa iasa . pana acum teoretic s-ar folosi doar un pachet, insa pot sa pun pariu ca se mai gasesc locuri unde mai pot pune si restul foilor din al 2-lea pachet Twisted Evil
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 10:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stai linistit ... Vei vedea cum dispar cele 2 pachete si o sa te miri unde ...
Legat de Vizomat BT2, l-am folosit cu incredere la toata podeaua (40 foi) si se simte diferenta.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristi sa stapanesti sanatos si mult si bine toate componentele sistemului.e un sistem foarte bun pt bugetul care s-a alocat si suna chiar foarte bine.l-am ascultat si am fost foarte placut impresionat.nu e un sistem puternic(nu dardaie geamurile la 5km distanta) dar se aude frumos..clar,componentele sunt foarte bine echilibrate iar wooferul in acea incinta da un randament mult peste ce ma asteptam eu,cu exceptia micii probleme a portului(kre avand in vedere k portbagaju e sigilat la logan nu se aude fluieratu).una peste alta mie unul mi-a placut cum se aude intregul sistem pe ansamblu.inca odata felicitari cristi...si sper sa nu te rezumi doar la atat...
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci.

una alta.. tocmai am primit telefon de la magazinul care am facut comanda la amplificatorul multicanal si mi-au spus ca nu mai e in stoc Evil or Very Mad
cu toate ca am sunat vineri si au zis ca este in stoc si sa revin cu un telefon azi .

si dupa ce m-am uitat mai bine am realizate ca toate preturile au crescut peste tot cu cel putin 10% din cauza lu euro asta Evil or Very Mad
Sus
Andyno

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ehhh...glumisem si eu..sistemul se aude cat de cat binisor...
Sus
adypala
Priceput

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parca ziceai ca ai avut membrana rupta la pioneer........ai prob cu el acum?
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu . de cand l-am facut si pana acum s-a comportat excelent . se aude ca si cand n-ar fi patit nimic (e si normal as putea spune, tinand cont ca bobina nu a fost afectata deloc, decat membrana taiata si reconditionata cu niste teflon imbibat in silicon) . Smile

intre timp s-a rezolvat si cu amplificatorul . nu mai aveau in stoc Crunch-ul de 4x90w asa ca am luat modelul cu 4x60w . poimaine ar trebui sa ajunga . dar inca nu am cabluri, alea vin deabia vinerea viitoare
Crying or Very sad
Sus
Pigoo

MesajTrimis: Mie Ian 21, 2009 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a venit si amplifu Smile . asteapta cuminte cablurile Laughing
si cateva poze . stiu ca aspectul nu e cine stie ce Rolling Eyes , incinta strica tot...dar important este sa se auda bine Laughing . pana la sfarsitul lunii viitoare se schimba si aia Razz

21012009.jpg
 Description:
 Filesize:  333.34 KB
 Viewed:  626 Time(s)

21012009.jpg

21012009(002).jpg
 Description:
 Filesize:  373.74 KB
 Viewed:  546 Time(s)

21012009(002).jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Următoare
Pagina 1 din 25

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum