Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

...logan...
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Wizard
Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: Arad

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o intrebare?de unde ai putut sa iti faci rost de inele din MDF,si la ce pret?
pt ca si eu as vrea, ca vreau sa imi schimb boxele pe fata,si nici cum nu gasesc inele! Confused

_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wizard a scris:
o intrebare?de unde ai putut sa iti faci rost de inele din MDF,si la ce pret?
pt ca si eu as vrea, ca vreau sa imi schimb boxele pe fata,si nici cum nu gasesc inele! Confused

inelele de mdf le am de la dorin Wink da-i un mp cu diametrul si grosimea de care ai nevoie si cred ca o sa te ajute .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok,ms de raspuns, o sa incerc sa masor, si o sa ii dau un mp..sa vad dc ma poate ajuta si pe mine Smile
Dar mai am o intrebare,inelele de MDF pt logan nu ar trebui sa fie cam la fel??ma refer la diametru si toate alea, ca doar cam aceeasi chestie este la toate loganurile sau nu o fi asa!? Question Confused

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wizard a scris:
Ok,ms de raspuns, o sa incerc sa masor, si o sa ii dau un mp..sa vad dc ma poate ajuta si pe mine Smile
Dar mai am o intrebare,inelele de MDF pt logan nu ar trebui sa fie cam la fel??ma refer la diametru si toate alea, ca doar cam aceeasi chestie este la toate loganurile sau nu o fi asa!? Question Confused

sa-ti explic :
pai e vorba de diametru interior ...dorin trebuie sa stie daca folosesti dif-uri de 16 sau de 13 Wink
inelul de la logan (cel original de plastic) nu are grosime uniforma , asa ca o sa trebuiasca sa-l modifici un pic pe cel de mdf altfel difuzorul nu o sa vina la nivelul fetei de usa.
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci eu am acuma difuri de 13 si vreau sa le schimb sa imi pun de 16,5 pe fata.Deci dc am inteles eu bine, o sa renunt la suporturile alea de 13 ce le are acuma masina si o sa raman numai cu inelele de MDF prinse direct pe tabla,din cate imi aduc eu bine aminte,cand am dat jos fata de usa, pt insonorizare,eu am masurat in partea de sus este cam de 3cm,iar in jos cam de 2,5 distanta de la tabla pana la fatta de usa..!sper ca am scris cat de cat corect si sa se inteleaga Razz
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Dum Iul 29, 2007 11:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inelele le comanzi la grosimea cea mai mare , apoi cu un cutter bun le aduci la dimensiunile celor din plastic Wink
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok deci sa inteleg ca ar trebui sa le comand de 3cm grosimea, iar dupa aceea, mai iau eu din ele, ca sa le aduc la grosimea care trebuie.nu?
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wizard a scris:
ok deci sa inteleg ca ar trebui sa le comand de 3cm grosimea, iar dupa aceea, mai iau eu din ele, ca sa le aduc la grosimea care trebuie.nu?

cam asa ar trebui, numai k nu prea se gaseste mdf de 30mm Sad si va trebui sa comanzi 4 buc de 18 mm Wink .
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iul 30, 2007 7:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok,am inteles o sa mai masor incaodata ca sa fiu sigur,iar dupa aceea o sa vb cu dorin sa vad dc ma poate ajuta Smile ms mult
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 08, 2007 4:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sal o intrebare,tu ai prins inele MDF, de tabla de la masina in suruburi adica in alea 3 care se vad intr-o poza http://www.be-loud.ro/forum/download,id,1395.html , nu? si mai inca ceva, suruburile alea 3 daca le-ai prins de usa,ai folosit gaurile ce erau date deja ale 4 in care se prind boxele?sau ai facut tu alte gauri in tabla?ms
Aaaa...si sa nu uitam, am primit si eu inele din MDF, de la dorin Rolling Eyes tin sa ii multumesc ca ma ajutat cu ele Wink!

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Mie Aug 08, 2007 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wizard a scris:
Sal o intrebare,tu ai prins inele MDF, de tabla de la masina in suruburi adica in alea 3 care se vad intr-o poza http://www.be-loud.ro/forum/download,id,1395.html , nu?

da

Wizard a scris:
si mai inca ceva, suruburile alea 3 daca le-ai prins de usa,ai folosit gaurile ce erau date deja ale 4 in care se prind boxele?sau ai facut tu alte gauri in tabla

am dat alte gauri...e mai eficient Wink
Sus
Wizard
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 08, 2007 10:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, ms de raspuns, o sa vad cum fac si eu , ca sa fie bine Very Happy
_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 23, 2007 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

upgrade Very Happy

DSC_0303.jpg
 Description:
 Filesize:  67.4 KB
 Viewed:  432 Time(s)

DSC_0303.jpg

DSC_0304.jpg
 Description:
 Filesize:  90.51 KB
 Viewed:  464 Time(s)

DSC_0304.jpg

DSC_0331.jpg
 Description:
 Filesize:  77.39 KB
 Viewed:  446 Time(s)

DSC_0331.jpg

_vrx_
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 23, 2007 12:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

momentan sistemul este in constructie ....
HU p880 ...no comment
DIFUZOARE dls m6...bune
AMPLIF helix esprit 4x80w ....super amplif
helix competition 1x1750w ...inca neprobat in masina
cablaje...aurix,dietz,stinger
insonorizare ...stp + dietz (dar nu recomand dietz)

Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Dum Dec 23, 2007 8:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari pentru lucrare !

usile sunt bine insonorizate .. dar in portbagaj nimic ?! ( ceva poza ) Smile
cu ce awg ai de gand sa vii de la baterie in spate !?
ce alternator ai pe masina ... si ... dc teai gandit la deep .. ce deep vei pune .. si unde !?

spor la lucru in continuare !
numa bine !

YM: shokaliptiku
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum