Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Loganul meu orientat catre SQ
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun Ian 19, 2009 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate reusesti si faci cumva sa ajungi in parcare la lotus la sau la vulturu negru depinde unde o sa se stranga lumea sa mai auda si ureachea mea ceva Laughing Laughing
da ar trebui sai faci niste poze si la jl in cutie Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 10:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vali,vali...noi audiofilii daca vrem sa ne ascultam masinile trebuie sa ne intalnim separat de nebunii aia care nu mai vad decat liniute si scurgeri de benzina pe tobe,plus ca reclama putina la sistem face bine intotdeauna Crying or Very sad nu stii niciodata cine se invarte intre noi in parcarea aia mare Wink
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 12:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru achizitie ! ! ! Very Happy

providius a scris:
vali,vali...noi audiofilii daca vrem sa ne ascultam masinile trebuie sa ne intalnim separat de nebunii aia care nu mai vad decat liniute si scurgeri de benzina pe tobe,plus ca reclama putina la sistem face bine intotdeauna Crying or Very sad nu stii niciodata cine se invarte intre noi in parcarea aia mare Wink

Cine vede reclama la sistem poate sa fie bine sau rau intentionat Sad
Si sincer, as prefera ceva mai retras ca intalniri pentru ascultat de muzica. Trebuie ceva liniste.

Sus
jlaudio
Pasionat

Data înscrierii: 08/Dec/2008

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Reclama nu prea face bine pt sanatatea sculelori Sad Oricum acum nu am timp nici sa ma ocup de reglaje sunt in sesiune si se pare ca saptamana asta nu ajung nici mufele nici cablul, mai ales ca vin din locuri diferite. Deci si constructia de RCA ramane amanat. Iar de ascultat o sa ascultam, dupa ce antifonez si eu unpic usile, ca pana atunci nu prea avem ce.
O sa pun si poze cu portbagajul Wink

adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

off topic:ti-ai modificat geamurile electrice pe fata?
Sus
jlaudio
Pasionat

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 6:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, de ce? Nu am geamuri electrice, am modelul cu geamuri manuale Crying or Very sad
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok........am vazut ca nu era simbolul ala desenat pe buton si am crezut ca ai butoane din alea cu impuls
Sus
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008

MesajTrimis: Mar Ian 20, 2009 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

totusi mas bucura sa iti ascult masina si inainte de a o antifona dupa care ince o auditie dupa antifonare sa aud diferenta si sa ma stimulez si io putin Laughing
Sus
jlaudio
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok mai vedem cu ascultatul dupa ce termin cu examenele. Pana atunci niste poze cu cablul ce a venit ieri.

P1020291.JPG
 Description:
 Filesize:  145.83 KB
 Viewed:  421 Time(s)

P1020291.JPG

P1020290.JPG
 Description:
 Filesize:  127.54 KB
 Viewed:  432 Time(s)

P1020290.JPG

P1020289.JPG
 Description:
 Filesize:  104.66 KB
 Viewed:  480 Time(s)

P1020289.JPG

jlaudio
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

24m de cablu bunicel, care din cauza cursului euro mai mare ma costat putin mai mult Sad 4 buc de 6m de cablu asteapta sa ajunga si cele 2 buc de mufe HICON, si sa ma apuc sa confectionez cablul.
Pe o parte o sa fie cu mufe subtiri RCA ieftine, pt a se potrivi cu HU (in care nu incap Hicon-urile) iar pe cealalata parte cu mufe Hicon cu strangere pt amplifuri.
Datele technice a cablului:

Sommer.pdf
 Description:

Download
 Filename:  Sommer.pdf
 Filesize:  88.14 KB
 Downloaded:  907 Time(s)

providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nice Very Happy ,astept rabdator sa le bagi in masina si dupa aia calare pe tine suntem sa ascultam Laughing Laughing Laughing
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oh yeah, cablu DIY Cool
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu letcon Laughing

spor la mesterit!

jlaudio
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 4:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ms baieti, dar nici astazi nu au ajuns inca mufele Evil or Very Mad deci cred ca in weekendul asta nu mesteresc nimic Sad
jlaudio
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 06, 2009 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cauza ca acea pereche de mufe Hicon nu a venit nici acum renunt la ele, la cablul de sub o sa folosesc in locul lor niste mufe RCA normale de 2 lei. Termin cu sesiunea si incep la mesterit. Twisted Evil
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 2 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum